Η Lash Sensational Sky High μάσκαρα είναι εδώ!

lash sensational sky high maybelline

Θες βλεφαρίδες χωρίς όρια; Η Lash Sensational Sky High Mascara ήρθε για να μείνει!

before after image sky high mascara

Πριν ακόμη φτάσει στη δική μας χώρα, η Lash Sensational Sky High Mascara είχε γίνει viral στο νέο μας αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης: Το tik tok. Ενθουσιασμένοι influencers, Maybelline lovers και beauty addicts ανέβαζαν τα δικά τους mini videos δείχνοντας τις sky high βλεφαρίδες τους μετά από ένα πέρασμα με την νέα super hot μάσκαρα από τη Maybelline New York. Η luxurious icy-pink συσκευασία της με την ασημένια επιγραφή που ξεχωρίζει και μοιάζει σαν ουρανοξύστη, έχει γίνει sold out σε όλο τον κόσμο, viral σε όλες τις social media πλατφόρμες και έχει εμπνεύσει φοβερά reviews που σε κάνουν να την ψάχνεις παντού.

sky high brush image

Φυσικά την υποδέχτηκες με τεράστιο ενθουσιασμό αλλά, όπως κάθε φορά, μπορεί να νόμιζες ότι καλύτερα δεν γίνεται. Η Lash Sensational Sky High Mascara εξάλλου έχει την πιο εξελιγμένη φόρμουλα ever και ένα «έξυπνο» βουρτσάκι σε σχήμα tower το οποίο «αγκαλιάζει» κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά και τη φτάνει... sky high! Έλα όμως που η σύνθεσή της μπορούσε να γίνει ακόμα καλύτερη ειδικά για τις καλοκαιρινές μας βουτιές..

bamboo image sky high

Η οικογένεια Lash Sensational ολοκληρώνεται με την ολοκαίνουργια Lash Sensational Sky High Waterproof Mascara που υπόσχεται να χαρίσει μήκος στις βλεφαρίδες σου, να τους δώσει τρισδιάστατο όγκο και να μείνει στη θέση της ακόμα και αν βουτήξεις στη θάλασσα ή την πισίνα. Επίσης, δεν πρόκειται να αλλοιωθεί αν ιδρώσεις, αν αθληθείς, αν χορέψεις ως το πρωί ή αν ψεκάσεις το πρόσωπό σου με ιαματικό νερό κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο.

lash sensational sky high image

Αν λοιπόν θέλεις βλεφαρίδες χωρίς όρια, βλεφαρίδες με μήκος, βλεφαρίδες με όγκο και να είσαι ξέγνοιαστη σε κάθε καλοκαιρινή σου περιπέτεια, η ολοκαίνουργια Lash Sensational Sky High Waterproof Mascara είναι ακριβώς αυτό που λείπει από το νεσεσέρ σου. Σου προτείνουμε λοιπόν να την αναζητήσεις άμεσα στα καταστήματα και –trust us- μην πάρεις μόνο μία. Θα την τελειώσεις πριν ακόμα έρθει ο Αύγουστος, θα πρέπει να σπεύσεις να πάρεις καινούργια για τις διακοπές και δεν μπορούμε να σου εγγυηθούμε ότι θα τη βρεις καθώς είναι ακόμα viral στο tik tok αλλά και σε όλα σχεδόν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Make it happen and make it waterproof!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.