Η Lash Sensational σου χαρίζει περισσότερες βλεφαρίδες

Ήξερες πως 68% των γυναικών θέλουν περισσότερες βλεφαρίδες; Ναι σχεδόν 7 στις 10 γυναίκες εύχονται να είχαν πιο πολλές βλεφαρίδες, μια ευχή που μέχρι σήμερα δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Ήξερες πως 68% των γυναικών θέλουν περισσότερες βλεφαρίδες; Ναι σχεδόν 7 στις 10 γυναίκες εύχονται να είχαν πιο πολλές βλεφαρίδες, μια ευχή που μέχρι σήμερα δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Κάπου εδώ ήρθε η νέα μάσκαρα της Maybelline New York, με το πρωτοποριακό της βουρτσάκι να αλλάξει όσα ήξερες για τις μάσκαρα και τις βλεφαρίδες και να κάνει τις δικές σου να δείχνουν διπλάσιες σε πλήθος.

Η νέα Lash Sensational της Maybelline New York, είναι εδώ και έτοιμη να ξεδιπλώσει τις βλεφαρίδες σου και να τους χαρίσει εφέ… βεντάλιας! Το βουρτσάκι της, με το μοναδικό design είναι ειδικά μελετημένο ώστε να αγκαλιάζει ακόμα και τις πιο μικροσκοπικές τρίχες και έχει διπλή χρήση. Μάλιστα! Το πρώτο βήμα για να χρησιμοποιήσεις τη Lash Sensational είναι να περάσεις το βουρτσάκι με την εσωτερική καμπύλη από τις βλεφαρίδες σου. Θα τις δεις να γίνονται αυτόματα μαύρες και να μοιάζουν πιο πυκνές. Το δεύτερο βήμα είναι να περάσεις τη δεύτερη στρώση με την εξωτερική καμπύλη για να τελειοποιήσεις το εφέ βεντάλιας.

Πως επιτυγχάνονται όλα αυτά; Το μυστικό βρίσκεται αφενός στο καμπυλωτό βουρτσάκι, την μοναδική φόρμουλα αλλά και τα 6 διαφορετικά μεγέθη ακίδων στο βουρτσάκι που καλύπτουν το 100% των βλεφαρίδων. Τι περιμένετε; Ξεδιπλώστε κι εσείς τις βλεφαρίδες σας με τη Lash Sensational.

 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.