Η νέα μάσκαρα της Maybelline New York για όλα τα γούστα!

Μάθε για τη νέα Total Temptation Mascara και απόκτησε τις πιο μεγάλες βλεφαρίδες που είχες ποτέ!

Οι μάσκαρα της Maybelline new York είναι πλέον θρυλικές! Στην τεράστια γκάμα της υπάρχει μία για κάθε ανάγκη, μία για κάθε γούστο, μία για κάθε περίσταση και φυσικά τις έχεις (ή τις θέλεις) όλες! Με το λανσάρισμα της κάθε νέας μάσκαρα μονολογείς «καλύτερα δεν γίνεται» και πάντα έρχεται κάτι νέο, πρωτοποριακό για να σου αποδείξει πως ναι, γίνεται και καλύτερα! Αυτό συνέβη και με τη νέα Total Temptation Mascara που ήρθε και έχει φέρει τα πάνω κάτω στο μακιγιάζ

 

1

Είναι η νεότερη προσθήκη στην γκάμα των μάσκαρα της ΜΝΥ και δεν μοιάζει με καμία άλλη! Το καταλαβαίνεις αμέσως από το millennial pink packaging! Είναι διαφορετικό από όλες τις άλλες γιατί και η ίδια η μάσκαρα δεν μοιάζει με καμία άλλη!

 

2

Η μοναδική της φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με έλαιο καρύδας και βανίλια ώστε να θρέφει τις βλεφαρίδες σου και να τις δυναμώνει με κάθε εφαρμογή. Ναι, μυρίζει και τέλεια.

 

3

Η φόρμουλά της επίσης, είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να «χτίζεται»! Τι εννοούμε; Με μία στρώση έχεις έντονα μαύρες, απόλυτα διαχωρισμένες βλεφαρίδες με όγκο. Με μία δεύτερη στρώση έχεις ακόμα περισσότερο όγκο και μήκος. Με μία Τρίτη απογειώνεις τις βλεφαρίδες σου και τις κάνεις σαν ψεύτικες!

 

4

Είναι άρα η τέλεια μάσκαρα για πρωί και βράδυ, για έντονα ή minimal looks και ένα πραγματικό, κοριτσίστικο κόσμημα για το νεσεσέρ σου! Και το καλύτερο; Θα σου το πούμε την επόμενη εβδομάδα… χεχε… κάνε υπομονή!

 

5

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.