Η nο1 μάσκαρα στην Αμερική θα κάνει τις βλεφαρίδες σου just great


Σίγουρα το έχεις δει σε άρθρα του ξένου τύπου ή σε ξένα sites, αυτό το ροζ tube με το πράσινο καπάκι, τη μάσκαρα  που κρύβεται στα kit των μεγαλύτερων makeup artist. Είναι βέβαιο ότι έχεις διαβάσει άρθρα για τη μάσκαρα που φορούν οι σταρ στο κόκκινο χαλί και κοστίζει μόλις λίγα δολάρια! Μέχρι σήμερα ωστόσο δεν μπορούσες να τη βρεις, ήταν ένα cult, iconic προϊόν που δεν είχε φτάσει στη δική μας μεριά του κόσμου. Αυτή η μάσκαρα λοιπόν είναι η Great Lash της Maybelline New York και ναι, ήρθε επιτέλους στην Ελλάδα για να κάνεις και τις δικές μας βλεφαρίδες… Great! Δεν είναι όμως μία απλή μάσκαρα όπως ίσως να έχεις καταλάβει…

Μία Great Lash μάσκαρα της Maybelline New York, πωλείται κάθε 2,5 δευτερόλεπτα στον κόσμο και όχι τυχαία. Η θρυλική –πλέον- Great Lash Mascara έκανε το ντεμπούτο της το 1971 και έγινε αυτόματα κλασική ενώ συνδέθηκε παράλληλα με το δεύτερο «κύμα» του φεμινισμού. Στον κόσμο έπνεε ένας άνεμος αλλαγής και οι γυναίκες, που είχαν δυναμικά μπει στην αγορά εργασίας μετά από αλλεπάλληλες μάχες και νόμους για την ισότητα, βγαίνοντας από το σπίτι χρειάζονταν μία μάσκαρα που να μπορούν να φορούν αλλά και να αφαιρούν εύκολα. Μία μάσκαρα που χαρίζει όγκο, μία μάσκαρα που χαρίζει μήκος, μία μάσκαρα που κάνει τις βλεφαρίδες έντονες αλλά να μην απαιτεί τρίψιμο και ταλαιπωρία στο τέλος της ημέρας, όπως ήταν ο κανόνας για τις μάσκαρα της εποχής.

Great Lash Μάσκαρα

Μέσα από αυτές τις ανάγκες για ευκολία και αλλαγή, γεννήθηκε η Great Lash και με την pop, ροζ και πράσινη, συσκευασία της έγινε σύμβολο των 70’s αλλά και ανάρπαστη γιατί πολύ απλά έκανε αυτό που υποσχόταν με το απλό της όνομα: Χάριζε great βλεφαρίδες στις γυναίκες που τη λάτρεψαν όσο καμία άλλη μάσκαρα. Η φόρμουλά της μάλιστα, παραμένει ίδια μετά από 50 χρόνια και είναι ένα από τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά στον κόσμο του μακιγιάζ. Αυτό που μπορούμε να σου πούμε είναι ότι είναι η πρώτη φόρμουλα μάσκαρα με βάση το νερό. Γι᾽αυτό αφαιρείται τόσο εύκολα, γι᾽αυτό γλιστρά επάνω στις βλεφαρίδες σαν μετάξι, γι᾽αυτό τονίζει τις βλεφαρίδες χωρίς να τις επιβαρύνει. Τα υπόλοιπα μπορείς να τα καταλάβεις και μόνη σου.

Με ένα πέρασμα χαρίζει όγκο και μήκος και δίνει στις βλεφαρίδες το πιο φυσικά έντονο αποτέλεσμα που θα μπορούσες να ζητήσεις. Είναι το απόλυτο must have για κάθε Maybelline Girl αλλά και beauty addict και επιτέλους δεν χρειάζεται να την αναζητάς μόνο στο εξωτερικό. Η Great Lash της Maybelline New York είναι εδώ για να κάνεις και τις δικές σου βλεφαρίδες great, για να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις την ελευθερία του μακιγιάζ ή απλά για να γίνει η καλύτερή σου φίλη που σου δίνει ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι κάθε μέρα για να νιώθεις υπέροχη. Όχι, η Great Lash δεν είναι απλά μία μάσκαρα, είναι ένα ιconic προϊόν και ήρθε η ώρα να την υποδεχτείς στο νεσεσέρ σου… Επιτέλους!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.