Η super μάσκαρα που κάνει όλες τις βλεφαρίδες τέλειες!

Όταν λέμε όλες εννοούμε ΟΛΕΣ! Ανακάλυψέ την εδώ…

Υπάρχουν κορίτσια με κοντές βλεφαρίδες. Υπάρχουν και άλλα με αραιές. Υπάρχουν κορίτσια με ατίθασες και άλλα με πολύ ίσιες. Στην γκάμα των μάσκαρα της Maybelline New York υπάρχει μία για κάθε ανάγκη αλλά υπάρχει και μία που κάνει για όλες! Είναι μία μάσκαρα που μπορεί να δώσει μήκος στις κοντές βλεφαρίδες, καμπύλη στις ίσιες, να τιθασεύσει τις ατίθασες και να κάνει τις αραιές να μοιάζουν πολύ πιο πλούσιες. Ποια είναι αυτή;

 

1

Η Lash Sensational και έχουμε τις αποδείξεις! Σε περίπτωση που ακόμα δεν την έχεις δοκιμάσει μάθε πως έχει επαναστατικό βουρτσάκι διπλής όψης και έτσι «αγκαλιάζει» τις βλεφαρίδες όπως και αν είναι αυτές, παρέχοντάς τους ακριβώς αυτό που χρειάζονται για να δείχνουν απλά υπέροχες. Να δες… Οι κοντές βλεφαρίδες σχεδόν δεν φαίνονται!

 

 

2

Με ένα πέρασμα γίνονται έντονες, πανέμορφες και διπλάσιες σε μήκος! Οι αραιές βλεφαρίδες τώρα, δείχνουν άτονες…

2

 

3

Με ένα πέρασμα γίνονται πλούσιες, με όγκο και πολύ πιο μακριές! Οι ίσιες βλεφαρίδες δεν φαίνονται όπως θα ήθελες ή και σχεδόν καθόλου!

3

 

4

Με την Lash Sensational αποκτούν καμπύλη, όγκο και μήκος και μοιάζουν με ψεύτικες! Τέλος, οι ατίθασες βλεφαρίδες δείχνουν… απλά περίεργες! 

4

 

5

Περνώντας το βουρτσάκι της Lash Sensational από πάνω τους γίνονται αυτόματα λαχταριστές! Λοιπόν; Θα δοκιμάσεις την super μάσκαρα που αναδεικνύει κάθε είδος βλεφαρίδας Babelline;

5

 

 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.