Καφέ Μάσκαρα: 5 λόγοι για να την αγαπήσεις τον χειμώνα!

Είναι το χρώμα που δεν περίμενες πως θα λατρέψεις…

Η μαύρη μάσκαρα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του νεσεσέρ μας. Για την ακρίβεια, δεν μπορείς να έχεις νεσεσέρ που δεν περιέχει μαύρη μάσκαρα… είναι κάτι σαν άγραφος νόμος! Εντάξει, αστειευόμαστε αλλά, αντιλαμβάνεσαι πως όταν μιλάμε για must have προϊόντα μακιγιάζ, η μάσκαρα είναι το νούμερο ένα. Εννοείται δεν μπορείς να διανοηθείς το μακιγιάζ σου (και τη ζωή σου ίσως) χωρίς τη λαχταριστή Total Temptation σου αλλά… θέλουμε να αλλάξει αυτό! Βλέπεις, η οικογένεια Total Temptation μεγάλωσε και προστέθηκε σε αυτή η πιο απολαυστική καφέ Deep Cocoa μάσκαρα…

 

1

Έχει όλα τα οφέλη που έχεις λατρέψει στην Total Temptation μόνο που αντί για μαύρο, το χρώμα της είναι ένα βαθύ καφέ και έχεις 5 λόγους για να το λατρέψεις εξίσου και να το κάνεις και αυτό, αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας και του νεσεσέρ σου. Να λοιπόν γιατί πρέπει να αγαπήσεις την καφέ μάσκαρα αυτό το χειμώνα…

 

#1 Είναι ό, τι πρέπει για κάθε μέρα
Θέλεις έντονες βλεφαρίδες κάθε μέρα όλη μέρα και η Total Temptation Deep Cocoa μπορεί να σου τις χαρίσει και μάλιστα χωρίς να είναι τόσο «σκληρή» κάτω από το φως του ήλιου. Άσε που ταιριάζει τέλεια με όλα τα καφέ σου, πρωινά smokey looks.

 

#2 Είναι αυτό που χρειάζονται οι ξανθές
Είτε φυσικές, είτε βαμμένες, οι ξανθές  μπορούν να ωφεληθούν περισσότερο από όλες από την καφέ μάσκαρα αφού κάνει τις βλεφαρίδες να δείχνουν πιο φυσικές.

 

#3 Τονίζει τα καστανά μάτια
Το καφέ μπορεί και αναδεικνύει τις καφέ, πλούσιες αποχρώσεις των καστανών ματιών και τονίζει ακόμα και τους χρυσαφένιους τόνους που μερικές φορές έχουν!

 

#4 Είναι ιδανική για τα No makeup looks
Αν θέλεις να μοιάζεις πως δεν έχεις βαφτεί, με την καφέ μάσκαρα μπορείς να το πετύχεις ευκολότερα από ότι με την μαύρη!

 

#5 Είναι απλά εθιστική…
Όπως και η κλασική μαύρη Total Temptation, η  Total Temptation Deep Cocoa προκαλεί εθισμό… σαν αυτόν που έχεις στον καφέ!

 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.