Μπορώ να βάλω μάσκαρα αν έχω εύθραυστες βλεφαρίδες;

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις

Πόσο χαίρομαι με αυτή σου την ερώτηση δεν φαντάζεσαι! Όχι, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δεν χαίρομαι που ταλαιπωρείσαι με τις βλεφαρίδες σου... Χαίρομαι γιατί σου έχω τη λύση και είναι brand new! Βλέπεις, στην ΜΝΥ δεν θέλουμε μόνο να σε κάνουμε όμορφη μέσω του μακιγιάζ, θέλουμε να σε φροντίζουμε παράλληλα ώστε να μην το χρειάζεσαι (counterproductive, we know). Για αυτό το λόγο, οι ῾μάγοι῾επιστήμονες στα εργαστήρια της Maybelline New York δημιούργησαν έναν ορό για βλεφαρίδες που μέσα σε 4 εβδομάδες μπορεί να λύσει όλα σου τα προβλήματα! Say Hello To Lash Sensational Boosting Serum!

 

1

Είναι ο νέος ορός που θα κάνει τις βλεφαρίδες σου απλά αγνώριστες. Εμπλουτισμένος με συστατικά που τις θρέφουν βαθιά και με μία φόρμουλα που μοιάζει με μετάξι,έρχεται να απαντήσει σε όλες σου τις ανάγκες. Απλά τον εφαρμόζεις σε καθαρά βλέφαρα με το μαλακό βουρτσάκι, περιμένεις να στεγνώσει και μετά είτε βάφεσαι είτε... πέφτεις για ύπνο.

 

2

Με καθημερινή χρήση πρωί και βράδυ, θα δεις τις βλεφαρίδες σου να μεταμορφώνονται μέρα με τη μέρα. Θα γίνονται πιο πυκνές, πιο δυνατές, πιο μακριές με κάθε χρήση και στο ντεμακιγιάζ δεν θα χάνεις ούτε μία! Αυτό λοιπόν που σου προτείνω εγώ είναι να κάνεις δικό σου το Lash Sensational Boosting Serum και να το χρησιμοποιήσεις με όποι ΜΝΥ μάσκαρα θέλεις αν και... 

 

3

το απόλυτο ταίρι του δεν είναι άλλο από τη Lash Sensational Mascara που ήδη λατρεύεις! Make it happen girl!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.