Ποια είναι η τέλεια μάσκαρα για τις βλεφαρίδες μου;

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις!

Αγαπημένο μου Babelline: Παρ᾽όλο που ξέχασες να μου γράψεις τι βλεφαρίδες έχεις (κοντές, λεπτές, αραιές, ίσιες κλπ) μου αρέσει πολύ η ερώτησή σου γιατί μπορούμε να μιλήσουμε για τις περισσότερες ΜΝΥ μάσκαρα και το τι κάνουν! Η γκάμα μας είναι τεράστια και υπάρχει μία για κάθε ανάγκη γι᾽αυτό θα περάσω απευθείας στο θέμα μας. Διάβασε τι κάνουν οι best selling ΜΝΥ mascaras και σε ποια κορίτσια απευθύνονται και θα βρεις αυτή που σου ταιριάζει σίγουρα!

 

1

Total Temptation
Ιδανική για:
Αδύναμες και μικρές βλεφαρίδες
Η απολαυστική της σύνθεση περιέχει έλαιο καρύδας και εκχύλισμα βανίλιας κι έτσι θρέφει σε βάθος τις βλεφαρίδες και τις περιποιείται αποτελεσματικά. Παράλληλα, τις κάνει μακριές και τους χαρίζει τέλειο όγκο!

 

2

Lash Sensational
Ιδανική για:
Αραιές βλεφαρίδες
Ναι μεν η μοναδική της φόρμουλα χαρίζει μήκος και καμπύλη αλλά το ατού της συγκεκριμένης μάσκαρα είναι ο τρισδιάστατος όγκος που προσδίδει ακόμα και στις πιο μικρές τρίχες.

 

3

The Falsies Push Up Drama
Ιδανική για:
Ίσιες βλεφαρίδες
Η απίθανη αυτή μάσκαρα κάνει τις βλεφαρίδες πραγματικά σαν ψεύτικες! Χαρίζει όγκο και μήκος αλλά κάνει τις βλεφαρίδες και τόσο γυριστές που όλοι θα νομίζουν πως έχεις φορέσει extensions ή ψεύτικες!

 

4

The Colossal Big Shot
Ιδανική για:
Κοντές και αραιές βλεφαρίδες
Είναι η μάσκαρα που σου ταιριάζει αν οι δικές σου βλεφαρίδες δεν έχουν μήκος ούτε και ιδιαίτερο όγκο. Η φόρμουλά της καλύπτει κάθε τρίχα ξεχωριστά και την κάνει διπλάσια σε όγκο και μήκος!

 

5

Snapscara
Ιδανική για:
Κοντές βλεφαρίδες
Η νέα προσθήκη στις μάσκαρα της ΜΝΥ αφαιρείται με νερό και κάνει τις βλεφαρίδες απίστευτα μακριές. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό αλλά εντυπωσιακό και θα τη λατρέψεις σε όλες της τις αποχρώσεις.

 

6

Extra tip! Αν θέλεις να τονώσεις τις βλεφαρίδες σου πραγματικά πρέπει να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου και το Lash Sensational Boosting Serum που θρέφει σε βάθος και μεταμορφώνει τις βλεφαρίδες σου σε λίγες εβδομάδες!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.