Πώς να βάζω μάσκαρα χωρίς να λερώσω τις βλεφαρίδες μου;

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις

Χαίρομαι πολύ με την ερώτησή σου Babelline γιατί είχα το ίδιο πρόβλημα μέχρι που άκουσα… Τη μαμά μου! Τα βλέφαρά μου είναι μικρά και φορώ ΠΟΛΥ μάσκαρα, έτσι λερωνόμουν συνέχεια και έπρεπε να διορθώνω συνέχεια το τέλειο eye look μου. Ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσεις τη μουτζούρα από τη μάσκαρα είναι να περιμένεις να στεγνώσει για να το κάνεις αλλά… Δεν με ρώτησες αυτό!

 

1

Με ρώτησες πως θα αποφύγεις τις μουτζούρες και τη λύση μου την έδωσε η μαμά μου! Αν ρωτήσεις και τη δική σου fabulous μαμά θα σου πει το ίδιο! Ι κάνεις όταν βάζεις μάσκαρα; Ανοίγεις διάπλατα το στόμα (μην το αρνείσαι), γουρλώνεις τα μάτια, γέρνεις λίγο το κεφάλι και του δίνεις και καταλαβαίνει με το βουρτσάκι… Λάθος! Αυτό που πρέπει να κάνεις -αν δεν θέλεις να μουτζουρωθείς- είναι να κοιτάξεις κάτω (το στόμα κράτα το ανοιχτό αν θες, δεν πειράζει).

 

2

Κοιτάζοντας κάτω μπορείς να βάψεις όλο το μήκος της βλεφαρίδας σου χωρίς να αγγίξει το βουρτσάκι το βλέφαρό σου και έτσι θα έχεις μηδέν μουτζούρες! Ακόμα και αν κάνεις την κίνηση ζιγκζαγκ που σου χαρίζει τέλειες βλεφαρίδες αλλά τα κάνει μαντάρα, μπορείς να είσαι σίγουρη ότι δεν θα λερωθείς! Δοκίμασέ το Babelline!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.