Τι να κάνω αν η μάσκαρα μου κάνει συνεχώς κόμπους;

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις!

Πρώτα από όλα θα μαντέψω πως… Μάλλον δεν χρησιμοποιείς κάποια MNY mascara γιατί καμία μάσκαρα της Maybelline New York δεν κάνει κόμπους. Δεύτερον, θα σου πω πως είναι μία ερώτηση που λαμβάνω συχνά άρα δεν είσαι μόνη σου. Το πρόβλημα με την ΜΝΥ μάσκαρά σου είναι μάλλον ότι φτάνει στο τέλος της ζωής της ή την ξέχασες ανοιχτή και γι᾽αυτό η φόρμουλά της αλλοιώθηκε.

 

1

Οι κόμποι στις βλεφαρίδες είναι ιδιαίτερα ενοχλητικοί και το καταλαβαίνω γι᾽αυτό η λύση είναι απλή: Ανανέωσε τη μάσκαρά σου αλλά όχι με οποιαδήποτε! Πάρε τη νέα μάσκαρα που μου έχει γίνει εμμονή…

 

2

Μιλώ για την Snapscara που διαχωρίζει απίστευτα τις βλεφαρίδες, τις κάνει διπλάσιες σε μέγεθος και αφαιρείται με νερό. Σου είχα ξαναμιλήσει για αυτή αλλά, έχοντας κυριολεκτικά τελειώσει πάνω από τρία tubes μπορώ να πω πως είναι μέχρι στιγμής στο top 3 των αγαπημένων μου μάσκαρα. 

 

3

Μάλιστα, διατίθεται σε τρία χρώματα (μελιτζανί, μπλε και μαύρο) πράγμα που σημαίνει πως μπορείς πραγματικά να διασκεδάσεις με την ψυχή σου το 2019 βάφοντας τις βλεφαρίδες σου. 

 

4

Ξέχνα λοιπόν τους κόμπους, ξέχνα και το ντεμακιγιάζ με άπειρα βαμβάκια και λοσιόν και βάλε τη Snapscara στη ζωή σου!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.