Αυτό που περίμεναν οι βλεφαρίδες σου ήρθε!

…όλα θα αλλάξουν στον τρόπο που βάφεις τις βλεφαρίδες σου, mark our words!

Οι μάσκαρα της Maybelline New York δεν είναι τυχαία νούμερο ένα. Είναι στην κορυφή γιατί σου χαρίζουν τις βλεφαρίδες των ονείρων σου με ένα πέρασμα. Πάρε για παράδειγμα την Lash Sensational Mascara…  αποκαλύπτει το 100% των βλεφαρίδων σου χάρη στα 6 μήκη ακίδων που περιλαμβάνει το βουρτσάκι της. Θυμήσου και τις… «μαγικές ιδιότητες» της Lash Sensational Luscious που ενώ σου χαρίζει βλεφαρίδες σαν ψεύτικες, τις θρέφει με τρία πολύτιμα έλαια. Ε λοιπόν, οι Maybelline Gods, δηλαδή οι επιστήμονες στα εργαστήρια της Maybelline New York, αποφάσισαν να σου χαρίσουν 1 ακόμη προϊόν, το οποίο ήρθε να προστεθεί στην ευρύτερη οικογένεια των ΜΝΥ μάσκαρα και στην μικρότερη της Lash Sensational! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και ας καλωσορίσουμε στο νεσεσέρ μας το Lash Sensational Primer!

 

Primer

 

Είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του! Ένα primer το οποίο φοράς πριν από την μάσκαρά σου και αυτόματα βλέπεις τις βλεφαρίδες σου να διπλασιάζονται σε όγκο, μήκος και καμπύλη! Είναι το απόλυτο must have για το νεσεσέρ σου και θα αλλάξει τα δεδομένα για τα μάτια και το μακιγιάζ σου! 

 

Αν λοιπόν φορέσεις πρώτα το Lash Sensational Primer και περάσεις από πάνω την Lash Sensational (την απλή ή και την Luscious) πρώτα πρώτα θα θέλεις να τρίψεις τα μάτια σου αφού δεν θα πιστεύεις το αποτέλεσμα (μην το κάνεις!). Δεύτερον, θα σε ρωτούν όλοι αν… είναι δικές σου οι βλεφαρίδες. Τρέξε λοιπόν σήμερα να γνωρίσεις τη νέα προσθήκη στην οικογένεια των μάσκαρα της Maybelline New York και πες μας τις εντυπώσεις σου…

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.