Μάσκαρα που μεγαλώνει τις βλεφαρίδες: Must για το νεσεσέρ σου

Αν οι βλεφαρίδες σου δεν είναι και τόσο προνομιούχες από φυσικού τους, ο πλανήτης του μακιγιάζ έχει τους τρόπους να τις... μεταμορφώσει στις βλεφαρίδες των ονείρων σου – εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποφασίσεις ποιος θα είναι αυτός ο τρόπος που θα χρησιμοποιείς κάθε φορά που θα θέλεις να απογειώσεις την εικόνα τους! 

Δύο είναι οι πιο δημοφιλείς επιλογές στο σπίτι: οι ψεύτικες βλεφαρίδες από τη μια, και μια μάσκαρα που μεγαλώνει τις βλεφαρίδες, από την άλλη. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες δίχως αμφιβολία απαιτούν δεξιότητα και εμπειρία στην τοποθέτηση προκειμένου το αποτέλεσμα να δείχνει εντυπωσιακό μεν αλλά φυσικό και, βέβαια, να είναι και σταθερό. Επιπλέον, χρειάζεται και να έχεις λίγο ή περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σου όταν έρχεται η ώρα να τις τοποθετήσεις, ανάλογα με το πόσο εξοικειωμένη είσαι με την διαδικασία. Η μάσκαρα από την άλλη, έρχεται με ένα σημαντικό ατού: ότι γνωρίζεις ήδη να τη χρησιμοποιείς, οπότε εφόσον έχεις στα χέρια σου το ιδανικό προϊόν όσον αφορά στο αποτέλεσμα που υπόσχεται να δώσει και που επιθυμείς (μήκος, όγκος, πυκνότητα, καμπυλότητα, ένταση), τότε γρήγορα θα το δεις να μεταμορφώνει σαν μαγικό ραβδάκι τις βλεφαρίδες σου. Φυσικά, το κουτάκι με τις αγαπημένες σου false lashes στο νεσεσέρ σου δεν αποκλείει και την ύπαρξη μιας μάσκαρα που μεγαλώνει τις βλεφαρίδες – εξάλλου, είναι η λύση-εξπρές για εκείνες τις φορές που έχεις ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή σου για μακιγιάζ αλλά θέλεις οπωσδήποτε τεράστιες βλεφαρίδες! 

Μάσκαρα που μεγαλώνει τις βλεφαρίδες: Must για το νεσεσέρ σου

Η νέα The Falsies Surreal Extensions Mascara της Maybelline New York δίνει ακριβώς αυτό το αποτέλεσμα, το οποίο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το look που χαρίζει ένα ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες! Με τεχνολογία Hybrid Fiber, περιέχει ένα μείγμα από ίνες σε διάφορα μεγέθη μέχρι και 3mm, οι οποίες μεγαλώνουν τις φυσικές βλεφαρίδες (ακόμα και τις πιο μικρές στην εξωτερική γωνία των ματιών) και κυριολεκτικά μεταμορφώνουν το βλέμμα. Το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι αυτής της μάσκαρα έχει σχήμα έλικας ώστε να αγκαλιάζει τις βλεφαρίδες από τη ρίζα μέχρι την άκρη εναποθέτοντας τις ίνες με έξυπνο τρόπο σε όλο το μήκος τους και δημιουργώντας το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα: +36% επιπλέον μήκος και 10 φορές περισσότερος όγκος, για βλέμμα που κόβει την ανάσα. Η The Falsies Surreal Extensions Mascara έχει vegan σύνθεση, χαρίζει πλούσιο χρώμα και ένταση που μένουν αναλλοίωτα για έως και 24 ώρες, δεν δημιουργεί κόμπους ή νιφάδες, και δεν μουτζουρώνει – με άλλα λόγια, έχει όλα όσα ζητάς για να γίνει το κρυφό όπλο σου για βλεφαρίδες σαν ψεύτικες! 

Μάσκαρα που μεγαλώνει τις βλεφαρίδες: Must για το νεσεσέρ σου

Tips για τις πιο σουρεαλιστικά εντυπωσιακές βλεφαρίδες ever!

Ξεκίνησε χαρίζοντας καμπυλότητα στις βλεφαρίδες σου με το ειδικό ψαλιδάκι (προσοχή, το χρησιμοποιείς αφού πρώτα έχεις κάνει καλό ντεμακιγιάζ, αλλιώς οι βλεφαρίδες κινδυνεύουν να σπάσουν). Για έξτρα διάρκεια στην καμπυλότητα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την θερμαινόμενη εκδοχή αυτού του beauty tool, αλλά με πολλή προσοχή και στη χαμηλότερη θερμοκρασία, αν δεν έχεις εμπειρία στη χρήση του. 

Αφού, λοιπόν, εξασφαλίσεις τις καμπύλες, προχωράς στην εφαρμογή της μάσκαρα που θα μεγαλώσει αδιανόητα τις βλεφαρίδες σου- aka τη The Falsies Surreal Extension: τοποθετείς το βουρτσάκι της οριζόντια, σύρριζα στις άνω βλεφαρίδες, και το φέρνεις απαλά μέχρι την άκρη τους για άμεσο αποτέλεσμα μήκους και όγκου. Επαναλαμβάνεις την κίνηση αν θέλεις να «χτίσεις» ένα πιο έντονο lash look – απλό, γρήγορο και σούπερ εντυπωσιακό!
Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.