Πυκνές βλεφαρίδες μένοντας σπίτι!

Προχωρώντας ήδη στον δεύτερο μήνα που «Μένουμε Σπίτι» οι περισσότερες beauty addicts πήραμε αναγκαστικά την ομορφιά μας στα χέρια μας μια που, όπως όλα δείχνουν, οι πόρτες των επαγγελματικών salons δεν προβλέπεται να ανοίξουν άμεσα. 

Για να έχεις προσγειωθεί σε αυτή τη σελίδα του blog μας, σημαίνει πως μάλλον έχεις ήδη extensions βλεφαρίδων και πως δεν πρόλαβες να κλείσεις το καθιερωμένο ραντεβού για συντήρηση, με αποτέλεσμα να αρχίσεις να βλέπεις κάποια κενά. Αυτή είναι μία από τις περιπτώσεις που πράγματι χρειάζεται να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου- όχι, βέβαια, για να τοποθετήσεις μόνη σου τα lash extensions, καθώς αυτή είναι μία διαδικασία που πρέπει να γίνεται αυστηρά από τους ειδικούς lash artists, αλλά για να δώσεις στις βλεφαρίδες σου αυτό το πλούσιο, πυκνό look με το οποίο σου αρέσει να τις βλέπεις.

Κατ’ αρχήν ας ξεκινήσουμε από το πιο βασικό: μην - επαναλαμβάνουμε: ΜΗΝ- επιχειρήσεις να τις αφαιρέσεις μόνη σου, όσο κι αν μπαίνεις σε πειρασμό να το κάνεις, γιατί υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να τραβήξεις μαζί τους και τις φυσικές σου βλεφαρίδες, προκαλώντας τέτοια ζημιά στη ρίζα που να μην επιτρέπει να φυτρώσουν καινούριες. Τα extensions ακολουθούν τον κύκλο ζωής των φυσικών βλεφαρίδων, που είναι κοντά στις 90 μέρες, οπότε θα πρέπει να περιμένεις να πέσουν σταδιακά από μόνες τους για να αποφύγεις ανεπανόρθωτα αισθητικά προβλήματα. Στο μεταξύ, καλό είναι να συνεχίσεις να περιποιείσαι τις φυσικές σου βλεφαρίδες με ένα ειδικό serum ενδυνάμωσης ή με καστορέλαιο, ώστε να όταν έρθει η ώρα για το πολυπόθητο ραντεβού να είναι υγιείς και δυνατές. Και βέβαια, οι ειδικοί δεν σταματούν να τονίζουν πόσο σημαντικό είναι να μην τρίβεις τις βλεφαρίδες σου, για όλους τους λόγους.

Όσο για το τι μπορείς να κάνεις όσο «Μένουμε Σπίτι», για να αποκαταστήσεις την εικόνα των πυκνών, γυριστών βλεφαρίδων που λατρεύεις και θέλεις να βλέπεις στον καθρέφτη σου; Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια μάσκαρα με βάση το νερό όπως η The Falsies Lash Lift της Maybelline New York που χαρίζει εφέ lifting βλεφαρίδων με μία μόνο κίνηση! Το ειδικό, διπλά καμπυλωτό βουρτσάκι της, ανασηκώνει τις βλεφαρίδες από τη ρίζα ως την άκρη τους, ενώ η ενισχυμένη με ίνες σύνθεση δίνει εντυπωσιακό όγκο και μήκος. Με τη The Falsies Lash Lift Mascara έχεις το επαγγελματικό, εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θέλεις και γεμίζεις τυχόν «κενά» που αρχίζουν να δημιουργούνται από τα εξτέ που πέφτουν, με τον πιο εύκολο τρόπο.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.