Πως θα έχω τέλειες βλεφαρίδες με λίγες στρώσεις μάσκαρα;

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις!

Αγαπημένο μου Babelline, η σημερινή σου ερώτηση είναι καυτή και πολύ εύστοχη! Βλέπεις, καμία μας δεν περνά μόνο μία στρώση ΜΝΥ mascara στις βλεφαρίδες της και… αν το παρακάνεις, μπορεί να συσσωρευτεί πολύ προϊόν και να κολλήσουν οι μικροσκοπικές τρίχες μεταξύ τους! Βέβαια, για να συμβεί αυτό με τις μάσκαρα της Maybelline New York Θα πρέπει να… τρελαθείς με τις στρώσεις σου αλλά για όλα υπ0άρχουν λύσεις!

 

1


Πρώτα από όλα ας εξετάσουμε γιατί βάζεις τόσες στρώσεις. Προφανώς γιατί θέλεις βλεφαρίδες που φαίνονται από το διάστημα. Οι ΜΝΥ mascara στο χαρίζουν αλλά για να μην περνάς το βουρτσάκι ξανά και ξανά από τα μάτια σου, μπορείς να περάσεις μία στρώση από το Lash Sensational Primer για να Boostάρεις όσο πρέπει τις βλεφαρίδες σου πριν τη μάσκαρα. Έτσι θα έχεις τέλειο διαχωρισμό και εξωπραγματικό αποτέλεσμα με όποια μάσκαρα επιλέξεις.

2_166

Αν τώρα δεν θέλεις να κάνεις ένα επιπλέον βήμα έχω δύο προτάσεις για εσένα! Η πρώτη είναι η Snapscara! Η νέα αγαπημένη σου δεν πρόκειται να κολλήσει τις βλεφαρίδες μεταξύ τους όσες στρώσεις και αν περάσεις και το καλύτερο; Φεύγει με νερό συνεπώς δεν θα σε δυσκολέψει στο ντεμακιγιάζ!

3

Η δεύτερη πρότασή μου είναι η κλασικά λατρεμένη Total Temptation. Έχει τόσο κρεμώδη και μεταξένια υφή που γλιστρά επάνω στις βλεφαρίδες κάνοντάς τις τεράστιες χωρίς να τις κολλάει! Αν βέβαια τις χρησιμοποιείς ήδη και εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα αυτό σημαίνει πως έχεις ξεχάσει το tube ανοιχτό ή τις έχεις πολύ καιρό και έχει αλλοιωθεί η φόρμουλά τους. Μήπως ήρθε η ώρα για λίγο beauty shopping Babeline;

 

4

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.