Κάνε το τέλειο glam look με την The Nudes Palette

Με αυτό το look θα κλέψεις την παράσταση και θα λάμψεις σαν σταρ!

Όλες θέλουμε λίγο glam στη ζωή μας μερικές φορές και το μακιγιάζ είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να το αποκτήσουμε. Όχι όμως με δεκάδες προϊόντα! Η The Nudes Palette είναι αυτό που χρειάζεσαι για να κάνεις το πιο glam μακιγιάζ και έχουμε τις αποδείξεις. Η Μάγδα Αναστασοπούλου, επίσημη makeup artist της Maybelline New York σου δείχνει παρακάτω πως θα κάνεις το τέλειο glam, χρυσό look με την The Nudes Palette.

 1. drupalicon_3382

  Η βάση

  Η βάση

  Η σωστή βάση είναι το παν και για αυτό το glam look θα χρησιμοποιήσεις την χρυσή σκιά της The Nudes Palette (η Τρίτη από την δεύτερη σειρά) που είναι απλά τέλεια.

 2. drupalicon_3383

  Βήμα 1

  Βήμα 1

  Πέρνα τη χρυσή σκιά από όλο το κινητό βλέφαρο ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία και φροντίζοντας να σβήσεις το χρώμα κινώντας το πινέλο σου με κατεύθυνση προς το κόκαλο των φρυδιών σου.

 3. drupalicon_3384

  Βήμα 2

  Βήμα 2

  Για τέλεια λάμψη στο βλέμμα σου πέρνα τη χρυσή σκιά και από το κάτω μέρος της εσωτερικής γωνίας του ματιού σου, όπως βλέπεις στη φωτογραφία.

 4. drupalicon_3385

  Η ένταση

  Η ένταση

  Δώσε ένταση στο βλέμμα και το glam μακιγιάζ σου με την μπρονζέ, ιριδίζουσα σκιά της The Nudes Palette (η τέταρτη από τη δεύτερη σειρά).

 5. drupalicon_3386

  Βήμα 3

  Βήμα 3

  Πάρε λίγη σκιά με το πινέλο σου και πέρασέ την από την εξωτερική γωνία του ματιού σου σχηματίζοντας ένα πλάγιο V όπως στη φωτογραφία. Φρόντισε να σβήσεις τα δύο χρώματα μεταξύ τους για ένα άψογο αποτέλεσμα.

 6. drupalicon_3387

  Extra tip

  Extra tip

  Για απόλυτη ένταση στο βλέμμα και γατίσιο εφέ, κάνε μια χοντρή γραμμή με το Master Graphic Eyeliner σου.

 7. drupalicon_3388

  Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Είσαι πιο λαμπερή και glam από ποτέ!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.