Κάνε το τέλειο nude look με την The Nudes Palette

Είναι ιδανικό για το γραφείο, τη σχολή και κάθε σου έξοδο μέσα στην ημέρα.

Το nude μακιγιάζ είναι ό,τι πιο φίνο και κολακευτικό ΓΙΑ ΟΛΕΣ. Η The Nudes Palette όπως φαίνεται και από το όνομά της, είναι η ιδανική για να κάνεις τα πιο τέλεια nude μακιγιάζ και η Μάγδα Αναστασοπούλου, επίσημη makeup artist της Maybelline New York είναι εδώ για να σε βοηθήσει και με αυτό. Δες παρακάτω πως θα κάνεις ένα πανεύκολο nude Μακιγιάζ με την The Nudes Palette σου για τέλειες εμφανίσεις όλη την ημέρα.

 1. drupalicon_3451

  Η βάση

  Η βάση

  Όλα ξεκινούν από μια σωστή βάση και η απόλυτα nude σκιά της The Nudes Palette (η Τρίτη από την πρώτη σειρά) είναι ιδανική για το συγκεκριμένο look.

 2. drupalicon_3452

  Βήμα 1

  Βήμα 1

  Πέρασέ την από όλο το κινητό σου βλέφαρο με ελαφριές κινήσεις και φροντίζοντας να σβήνεις ελαφριά προς τα επάνω, με φορά προς το κόκαλο του φρυδιού σου.

 3. drupalicon_3453

  Η ένταση

  Η ένταση

  Ακόμα και την ημέρα χρειάζεσαι ένταση στο βλέμμα αλλά διακριτικά και η taupe σκιά της The Nudes Palette (η δεύτερη από την πρώτη σειρά) είναι ό, τι πρέπει.

 4. drupalicon_3454

  Βήμα 2

  Βήμα 2

  Πάρε λίγη ποσότητα με το πινέλο σου και πέρασέ την από την εξωτερική γωνία ακολουθώντας το κόκαλο του ματιού σου (θα κάνεις ένα ημικύκλιο). Έτσι θα δώσεις ένταση και βάθος στο βλέμμα.

 5. drupalicon_3455

  Βήμα 3

  Βήμα 3

  Πέρνα την taupe σκιά και από το κάτω βλέφαρό σου, κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων. Αν θες επιπλέον ένταση τράβα τη γραμμή μακριά από την εξωτερική γωνία και για να απογειώσεις το look σου βάλε μια πολύ λεπτή γραμμή eyeliner.

 6. drupalicon_3456

  Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Το τέλειο nude μακιγιάζ σου είναι έτοιμο και ιδανικό για κάθε σου εμφάνιση.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.