5 τρόποι για να φορέσεις τέλεια το eyeliner

Γιατί ήταν, είναι και θα παραμείνει το απόλυτο trend στο μακιγιάζ!

Ας μιλήσουμε για το eyeliner, αυτό το προϊόν που με μια κίνηση μπορεί να σου χαρίσει γατίσια μάτια, μεγαλύτερα μάτια, πιο όμορφα μάτια… είναι σωτήριο αλλά για πολλές αποδεικνύεται γολγοθάς! Όχι, δεν έχουμε όλες τα μαγικά χέρια της Μάγδας Αναστασοπούλου (που μπορεί να φορέσει eyeliner στο πίσω κάθισμα φορτηγού σε ανώμαλο δρόμο) όμως έχουμε tips, συγκεκριμένα 8 πολύτιμα tips που θα βοηθήσουν ακόμη και τις πιο αρχάριες στην χρήση του eyeliner….

Βάλε σελοτέιπ Όχι στοeyeliner σου αλλά κάτω από το μάτι σου! Κόλλα ένα μικρό κομμάτι σελοτέιπ σύριζα στις βλεφαρίδες σου με φορά προς τα επάνω και ζωγράφισε την γραμμή σου ακριβώς στην άκρη του.

Μια κάρτα Χρησιμοποίησε μια πιστωτική κάρτα (ή μια οποιαδήποτε κάρτα) σαν χάρακα! Κράτα την κοντά στο μάτι σου με την φορά που θες να δώσεις στην γραμμή σου και τράβα την γραμμή σαν να χρησιμοποιούσες χάρακα!

Τελείες Πριν ξεκινήσεις, κάνε μικρές τελείες (ή διακεκομμένες γραμμές) και στην συνέχεια ένωσέ τις. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο tip κυρίως αν δεν έχεις πολύ σταθερό χέρι.

Πρώτα μολύβι Τράβα την γραμμή πάνω από το μάτι σου πρώτα με ένα μαλακό μολύβι, διόρθωσέ την, τελειοποίησέ την και ΜΕΤΑ πέρνα από πάνω το eyeliner σου.

Η πλατιά πλευρά Τα eyeliners όπως το Master Precise και το Master Graphic έχουν μια πλατιά πλευρά την οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο full. Πίεσέ την ολόκληρη επάνω στο μάτι σου και έτσι θα καλύπτεις –ίσια- μεγαλύτερο μέρος της γραμμής που θες να κάνεις.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.