Ποιο είναι το καλύτερο Maybelline New York eyeliner;

Η Μάγδα αποκαλύπτει προϊόντα και μυστικά

Χαίρομαι πολύ με αυτή σου την ερώτηση γιατί αφενός το eyeliner είναι το αγαπημένο μου και αφετέρου δεν κρατιόμουν για να σου πω τα μεγάλα νέα της ΜΝΥ! Βλέπεις, ένα νέο eyeliner έχει προστεθεί στην οικογένεια της ΜΝΥ και είναι πλέον το νέο αγαπημένο μου. Το όνομα αυτού Tattoo Liner Liquid Ink!

 

1

Είναι τόσο μεταξένιο και έντονο που πραγματικά δεν μοιάζει με κανένα άλλο που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα. Το αποτέλεσμα είναι σαν να έχεις χρωματίσει τα βλέφαρά σου με μελάνι! Είναι επίσης και πολύ ανθεκτικό αφού μπορεί να παραμείνει αναλλοίωτο στα μάτια μου έως και για 36 ώρες!

 

2

Επίσης δεν μουτζουρώνεται, δεν χαλά με τον ιδρώτα και δεν δημιουργεί αντιαισθητικές νιφάδες όταν στεγνώσει. Είναι με λίγα λόγια άτρωτο αλλά κρύβει ένα μεγάλο μυστικό! Μπορείς να μαντέψεις ποιο είναι;

 

3

Αφαιρείται πανεύκολα παρ’ όλο που είναι τόσο μακράς διάρκειας! Κι όμως, η Maybelline New York δημιούργησε τη φόρμουλά του με σεβασμό προς την ευαίσθητη επιδερμίδα του ματιού κι έτσι έχουμε ένα προϊόν που αφαιρείται με μία κίνηση χωρίς να ταλαιπωρεί τα μάτια καθόλου.

 

4

Βρίσκεται ήδη στα καταστήματα αν θέλεις και εσύ να το γνωρίσεις από κοντά και μην φοβάσαι… Δεν χρειάζεται να είναι επίσημη makeup artist της Maybelline New York για να το χρησιμοποιήσεις, το μικροσκοπικό του πινελάκι κάνει την εφαρμογή παιχνίδι! Make cat eyes happen Babelline!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.