Πώς θα αντιγράψεις βήμα βήμα το πιο wild eyeliner look

Δεν θέλει κόπο… ούτε ιδιαίτερο τρόπο! Μόνο καλή διάθεση…

Οι πασαρέλες της επόμενης σεζόν παρουσιάστηκαν καιρό τώρα και ήταν γεμάτος χρώμα! Χρώμα στα μάτια, χρώμα στα χείλη… χρώμα παντού (ναι ακόμα και στα μαλλιά). Πολλές φορές το χρώμα ήταν in your face έντονο και άλλες πολύ διακριτικό όπως για παράδειγμα στην πασαρέλα του Jason Wu. Οι masters της Maybelline New York, δημιούργησαν για τον οίκο ένα eyeliner look που δεν έμοιαζε με τίποτα που έχεις δει ως σήμερα και ανέτρεψαν τα δεδομένα. Μερικές πινελιές eyeliner, ελάχιστες πινελιές κίτρινού, όλα επάνω σε μία τέλεια επιδερμίδα. Ήθελες κάτι περισσότερο; Α, ναι! Να δεις πως θα το κάνεις… Ε scroll down λοιπόν και θα σου δείξουμε!

 1. 1_105

  Βήμα 1

  Βήμα 1

  Με το Curvitude eyeliner σου (είναι το πιο πρακτικό) κάνε μία πολύ λεπτή γατίσια γραμμή στην εξωτερική γωνία του ματιού σου. Έπειτα, κάνε ένα μικροσκοπικό μισοφέγγαρο που να ακολουθεί το σχήμα του ματιού σου στην εσωτερική γωνία.

 2. 2_93

  Το κίτρινο

  Το κίτρινο

  Που θα βρεις κίτρινο eyeliner σκέφτεσαι… θα βρεις κίτρινο χρώμα στην Lemonade Craze παλέτα σου και θα το μετατρέψεις σε eyeliner βουτώντας το πινέλο σου σε νερό!

 3. 3_82

  Βήμα 2

  Βήμα 2

  Κάνε μία πολύ λεπτή κίτρινη γραμμή ακριβώς δίπλα και ακολουθώντας την γραμμή που έκανες με το Curvitude eyeliner σου.

 4. 4_59

  Κάπως έτσι

  Κάπως έτσι

  Το αποτέλεσμα πρέπει να είναι αυτό. Δεν πειράζει αν δεν τα καταφέρεις με την πρώτη. Με το Master Fix σου μπορείς να σβήσεις τη γραμμή και να την ξανακάνεις χωρίς να χαλάσεις όλο το μακιγιάζ σου.

   

 5. 5_45

  Βήμα 3

  Βήμα 3

  Φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσεις τα φρύδια σου. Με ένα τόσο διαφορετικό look ;ολοι θα σε κοιτούν στα μάτια! Το Total Temptation Brow Definer σου είναι ό, τι πρέπει για να τα γεμίσεις και να τα περιποιηθείς!

 6. 6_24

  Βήμα 4

  Βήμα 4

  Μα δεν θα έβαζες μάσκαρα; Σε παρακαλούμε… Μερικές στρώσεις από την Total Temptation σου επιβάλλονται!

 7. 7_13

  Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Δεν είναι το πιο διαφορετικό, κοριτσίστικο, όμορφο και unique eyeliner look πoυ έχεις δει;

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.