Πώς θα κάνεις ένα ξεχωριστό eyeliner look!

Είναι κολακευτικό, διαφορετικό, sexy... It’s everything!

To eyeliner είναι ενα look που πολλές από εμάς κάνουμε σχεδόν μηχανικά κάθε πρωί που ετοιμαζόμαστε για τη δουλειά ή τη σχολή. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να τονίσουμε τα μάτια μας, να τα κάνουμε πιο sexy αλλά κυρίως, να τα κάνουμε να δείχνουν πιο φωτεινά. Πρέπει όμςω να το παραδεχτούμε... μερικές φορές απλά το βαριόμαστε. Θέλουμε κάτι διαφορετικό αλλά δεν θέλουμε να θυσιάσουμε και το αποτέλεσμα του eyeliner. Τα θέλουμε όλα δικά μας και.. Μπορούμε να τα έχουμε! Μπορείς και εσύ! Δες πως μία δεύτερη μικρή γραμμή μπορεί να κάνει τη διαφορά στο καθημερινό σου μακιγιάζ...

 1. Βήμα 1

  Βήμα 1

  Ξεκίνα με το Μaster Drama μολύβι σου. Στόχος είναι να κάνεις κανονικά τη γραμμή του eyeliner σου και στη συνέχεια να κάνεις μία μικρή ακριβώς παράλληλα με την πρώτη. Χρησιμοποίησε το μαλακό σου μολύβι για να βρεις πρώτα ακριβώς τη σωστή θέση των γραμμών σου.

 2. Βήμα 2

  Βήμα 2

  Τώρα πάρε το Hyper Precise eyeliner σου και πέρνα τις γραμμές σου από πάνω για να τους δώσεις ένταση και ακόμα περισσότερη διάρκεια.

 3. Βήμα 3

  Βήμα 3

  Καθώς τα βλέμματα θα είναι στραμμένα... στα μάτια σου (που αλλού) πρέπει να φροντίσεις και τα φρύδια σου, σωστά; τόνισέ τα και γέμισε τυχόν κενά που μπορεί να έχουν με το Brow Satin μολύβι σου.

 4. Βήμα 4

  Βήμα 4

  Το μυστικό της επιτυχίας είναι το λευκό μολύβι! Πέρνα ελάχιστη ποσότητα στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου σου για ένα φρέσκο και 100% ξεκούραστο αποτέλεσμα.

 5. Βήμα 5

  Βήμα 5

  Η μάσκαρα δεν πρέπει να λείπει από το συγκεκριμένο μακιγιάζ και η The Falsies είναι κλασικά αγαπημένη μας. Εσύ βέβαια μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποια ΜΝΥ μάσκαρα σου αρέσει περισσότερο.

 6. Βήμα 6

  Βήμα 6

  Αυτό που χρειάζεται το μακιγιάζ σου τώρα είναι λίγη λάμψη και το Master Chrome είναι αυτό που θα σου τη δώσει. Πέρνα λίγη ποσότητα στα ζυγωματικά σου και στο τόξο του φρυδιού για λίγο extra glam.

 7. Bήμα 7

  Bήμα 7

  Ένα τόσο graphic look δεν χρειάζεται κραγιόν άρα μόνο λίγο από το Baby LIps lip balm σου αρκεί για να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου.

 8. Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Πόσο εύκολο ήταν και πόσο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα; Πόσο;!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.