Τα πάντα για τη νέα τάση στο μακιγιάζ, τα Starry Eyes!

Τα #StarryEyes είναι τάση και σου λέμε πως θα τα πετύχεις!

Τι είναι αυτό που θέλουμε από το μακιγιάζ μας στις γιορτές; Να κλέβει την παράσταση φυσικά! Να τραβά τα βλέμματα, να είναι γεμάτο λάμψη και αστερόσκονη! Μιας που μιλήσαμε για αστερόσκονη λοιπόν, γιατί να μην σου δείξουμε και πως θα την μεταφέρεις στα μάτια σου; Ένα από τα μεγαλύτερα trends στο μακιγιάζ για τις φετινές γιορτές είναι τα starry eyes και ξέρουμε πως θα τα πετύχεις. Το μόνο που θα χρειαστεί να αγοράσεις είναι αστεράκια από το βιβλιοπωλείο και… τίποτα άλλο! Τα υπόλοιπα υπάρχουν ήδη στο νεσεσέρ σου!

 1. 0_1

  Βήμα 1

  Βήμα 1

  Το πρώτο σου βήμα για να εξασφαλίσεις έντονο χρώμα με διάρκεια είναι φυσικά το κονσίλερ. Αφού το περάσεις κάτω από τα μάτια σου, πέρνα λίγη ποσότητα και από το άνω βλέφαρο για να δημιουργήσεις μία τέλεια βάση. Εμείς προτείνουμε το Fit Me Concealer αλλά εσύ μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιο ΜΝΥ κονσίλερ θες!

 2. 1_59

  Βήμα 2

  Βήμα 2

  Τώρα, για το σαγηνευτικό χρώμα που είδες στην φωτογραφία ή για οποιοδήποτε burgundy, trendy χρώμα θέλεις ένας είναι ο προορισμός σου: Η The Burgundy Bar Palette σου! Πέρνα το χρώμα στην εσωτερική και την εξωτερική γωνία των ματιών σου και φρόντισε να κάνεις σωστά σβησίματα και να προσθέσεις λίγη ιριδίζουσα λάμψη!

 3. 3_42

  Βήμα 3

   Βήμα 3

  Το look σου όμως χρειάζεται ένταση και θα την προσθέσεις με τις βλεφαρίδες σου. Πέρασε άφθονες στρώσεις από το Lash Sensational Primer πριν περάσεις γενναιόδωρα την Lash Sensational Mascara σου στις πάνω και τις κάτω βλεφαρίδες. Για ακόμα περισσότερη ένταση μπορείς να κάνεις tighlining με το Curvitude eyeliner σου.

   

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.