Τρεις τρόποι για να χρησιμοποιήσεις το Curvitude Eyeliner!

Οι πιθανότητες είναι αμέτρητες, ας ξεκινήσουμε με τρείς!

Το Curvitude Eyeliner ήρθε στην ζωή και το νεσεσέρ σου αφενός για να κάνει τις βλεφαρίδες σου να φαίνονται πιο πυκνές με το tightlining και αφετέρου για να σου χαρίσει τα πιο εντυπωσιακά eyeliner looks! Έχει πρωτοποριακή, κυρτή μύτη και την πιο μεταξένια φόρμουλα που γίνεται ένα με το δέρμα σου και μάλιστα με το πιο έντονο μαύρο χρώμα.

 

liner

 

Ποια είναι αυτά τα looks για τα οποία μιλάμε όμως; Θα τα δεις ευθύς αμέσως…

 

Look 1

Γραμμή μόνο από κάτω

Κάνοντας την γραμμή μόνο από κάτω, δίνεις ένα πιο φρέσκο αποτέλεσμα στο eyeliner look σου και κάνεις τα μάτια σου πολύ μεγαλύτερα. Η κυρτή μύτη του Curvitude Eyeliner θα σε βοηθήσει να κάνεις γραμμή ακριβείας παν-εύ-κο-λα!

 

Look 2

Negative Space Liner

To Negative Space Liner ήταν μόδα τον χειμώνα και παραμένει σταθερά στα trends και το καλοκαίρι. Η κυρτή μύτη του Curvitude Liner για ακόμα μια φορά θα σου φανεί σωτήρια για τις δύσκολες γωνίες και θα κάνει αυτό το look παιχνιδάκι!

 

Look 3

Έντονες γραμμές

Μπορεί το Curvitude Eyeliner να είναι ιδανικό για τις πιο λεπτεπίλεπτες γραμμές ακριβείας αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να κάνεις μια μεγάλη, rock και εντυπωσιακή γραμμή στα μάτια σου. #MakeIthappen!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.