Μολύβι μέσα στο βλέφαρο για μεγαλύτερα μάτια!

Η Μάγδα Αναστασοπούλου καταρρίπτει έναν ακόμη μύθο του μακιγιάζ.

Φήμες λένε πως το μολύβι μέσα στο βλέφαρο κάνει τα μάτια να δείχνουν μικρότερα. Η Μάγδα Αναστασοπούλου διαφωνεί κάθετα και αυτή την εβδομάδα αποφάσισε να καταρρίψει επιτέλους αυτόν τον μύθο. Το μολύβι μέσα στο μάτι είναι sexy, τονίζει το βλέμμα και αν κάνεις τις σωστές κινήσεις κάνει τα μάτια μεγαλύτερα. Δες πως…

 1. Το σωστό μολύβι

  Το σωστό μολύβι

  Όλα ξεκινούν από την σωστή επιλογή προϊόντος και το σωστό μολύβι για μέσα στα μάτια σου είναι το μαλακό, κρεμώδες Master Smoky.

 2. Βήμα 1

  Βήμα 1

  Πριν βάλεις το Master Smoky στο εσωτερικό του ματιού, πέρασέ το κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων ξεκινώντας από το κέντρο του βλεφάρου σου. Έτσι θα κάνεις τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα. Μην ανησυχείς για την γραμμή, δεν χρειάζεται να είναι τέλεια.

 3. Βήμα 2

  Βήμα 2

  Πάρε ένα μαλακό πινέλο και ξεκίνα να μουτζουρώνεις την γραμμή που έκανες με το Master Smoky σου ώστε να την κάνεις να μοιάζει σβησμένη. Το Master Smoky είναι τόσο μαλακό που θα το κάνεις πανεύκολα.

 4. Λίγη βοήθεια

  Λίγη βοήθεια

  Η μάσκαρα θα κάνει την διαφορά και συγκεκριμένα η Go Extreme! Leather Black Mascara με το απιθανο μαύρο χρώμα της και με την πρωτοποριακή της φόρμουλα.

 5. Βήμα 3

  Βήμα 3

  Πέρασε άφθονες στρώσεις από τις βλεφαρίδες σου για να κάνεις το βλέμμα σου πιο ανοιχτό και πιο φωτεινό.

 6. Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Τα μάτια σου είναι τέλεια για κάθε εμφάνιση και… δεν θα φαίνονται καθόλου μικρά!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.