Πως θα κάνεις τα μικρά σου μάτια να δείχνουν μεγαλύτερα

Η Μάγδα ξέρει τα πάντα, κάνει θαύματα και τα μοιράζεται μαζί σου.

Όλες είμαστε υπέροχες και όμορφες με τον δικό μας ξεχωριστό τρόπο αλλά τι γίνεται αν θέλουμε να βελτιώσουμε μερικά πράγματα όπως π.χ τα μικρά μάτια; Η Μάγδα Αναστασοπούλου και η Maybelline New York είναι εδώ για να σου δείξουν πως θα κάνεις τα μικρά σου μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα… Like you’re born with it!

 1. drupalicon_2892

  Ο σύμμαχός σου

  Ο σύμμαχός σου

  Το μολύβι Master Smoky είναι ο σύμμαχός σου σε κάθε beauty επιχείρηση και φυσικά έρχεται εδώ για να σε βοηθήσει να κάνεις τα μάτια σου μεγαλύτερα.

 2. drupalicon_2893

  Βήμα 1ο

  Βήμα 1ο

  Κάνε μια γραμμή με το Master Smoky σου στο κάτω βλέφαρο, παράλληλα με τις κάτω βλεφαρίδες ξεκινώντας από τη μέση του ματιού και φτάνοντας ως την εξωτερική γωνία. Δεν χρειάζεται να είναι τέλεια, θα τη σβήσεις πιο μετά.

 3. drupalicon_2894

  Βήμα 2ο

  Βήμα 2ο

  Κάνε μια ακόμη γραμμή με το Master Smoky σου στο καπάκι του ματιού σου όπως βλέπεις στη φωτογραφία ξεκινώντας και πάλι από τη μέση και φτάνοντας ως την εξωτερική γωνία. Και αυτή η γραμμή δεν χρειάζεται να είναι τέλεια.

 4. drupalicon_2895

  Βήμα 3ο

  Βήμα 3ο

  Με το σφουγγαράκι του Master Smoky ή με ένα πινέλο όπως η Μάγδα, σβήσε τη γραμμή κάνοντας πολύ απαλές κινήσεις.

 5. drupalicon_2896

  Βήμα 4ο

  Βήμα 4ο

  Κάνε το ίδιο και στη γραμμή που τράβηξες στο καπάκι του ματιού σου. Ξεκινώντας τη γραμμή από τη μέση του ματιού το κάνεις να δείχνει πιο μεγάλο, το αποτέλεσμα είναι τρομερά εντυπωσιακό.

 6. drupalicon_2897

  Το μυστικό σου όπλο

  Το μυστικό σου όπλο

  Το Dream Lumi Touch Concealer είναι το προϊόν που δεν αποχωρίζεσαι ποτέ γιατί κάνει θαύματα. Πέρνα ελάχιστη ποσότητα από το κέντρο του ματιού σου για να δώσεις φως και να διπλασιάσεις το μέγεθός του!

 7. drupalicon_2898

  Το προϊόν κλειδί

  Το προϊόν κλειδί

  Η μάσκαρα είναι το προϊόν που ανοίγει το βλέμμα με ένα πέρασμα. Συγκεκριμένα η The Colossal Go Extreme! Leather Black χαρίζει 16 φορές περισσότερο όγκο και super black χρώμα. Ό, τι χρειάζεσαι για να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα δηλαδή.

 8. drupalicon_2899

  Βήμα 5ο

  Βήμα 5ο

  Πέρνα άφθονες στρώσεις The Colossal Go Extreme! Leather Black από όλες σου τις βλεφαρίδες δίνοντας έμφαση στο κέντρο του ματιού σου.

 9. drupalicon_2900

  Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Τα μάτια σου είναι μεγαλύτερα και το μακιγιάζ σου άψογο!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.