Μικρά μάτια: ποιο μακιγιάζ μου ταιριάζει;

Οι επιλογές σου είναι αρκετές. Μπορείς να παίξεις με τα προϊόντα και τις σκιές αρκεί να το κάνεις σωστά. Tο πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να τονίζεις τα φρύδια σου.

Οι επιλογές σου είναι αρκετές. Μπορείς να παίξεις με τα προϊόντα και τις σκιές αρκεί ωστόσο να το κάνεις σωστά. Φυσικά το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις (και να μην το ξεχνάς ποτέ) είναι να τονίζεις τα φρύδια σου. Αν τα τονίσεις, θα παρατηρήσεις πως τα μάτια σου αυτόματα θα «ανοίξουν».

Αν είσαι φαν της σκιάς: Εφάρμοσε μια ανοιχτόχρωμη σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο ώστε να δώσεις φως στην περιοχή. Αν θες κάτι πιο σκούρο, περιορίσου στην εξωτερική γωνία του ματιού σου σβήνοντας προς τα έξω ώστε να δώσεις μήκος στα μάτια σου. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάς επίσης ποτέ –εκτός από τα φρύδια σου- είναι το λευκό ή μπεζ μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου. Η διαφορά που θα δεις στα μάτια σου είναι τεράστια. Και τίποτε άλλο να μην κάνεις, μόνο το λευκό μολύβι μπορεί να κάνει μόνο του τη διαφορά.

Τέλος, αν είσαι φαν του eyeliner μην ξεκινάς ποτέ τη γραμμή από την εσωτερική γωνία του ματιού. Αυτό κάνει το μάτι σου να φαίνεται μικρότερο. Ξεκίνα τη γραμμή σου από τη μέση περίπου του βλεφάρου και τράβηξέ τη μακριά από την εξωτερική γωνία για γατίσιο εφέ και… εννοείται πιο μεγάλα μάτια.

 

 

 

 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.