Σπυράκια στην πλάτη και ντεκολτέ; Εξαφάνισέ τα!

Καμία μας δεν είναι τέλεια. Όλες έχουμε κάτι που θέλουμε να κρύψουμε και αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε με τα ενοχλητικά σπυράκια στο σώμα.

Εμφανίζονται στο ντεκολτέ και την πλάτη κυρίως και σε εκνευρίζουν αφάνταστα. Μην σκας! Η Μάγδα Αναστασοπούλου, επίσημη makeup artist της Maybelline New York έχει τη λύση και είναι πάναπλη. Για την ακρίβεια μπορείς να ξεφορτωθείς τα σπυράκια με 2 κινήσεις και είναι οι παρακάτω…

 1. Το όπλο σου

  Το όπλο σου

  Το Cover Stick Concealer είναι κρεμώδες, σταθερό και έχει την τέλεια υφή και σύσταση ώστε να γίνει ένα με το δέρμα σου ενώ καλύπτει αυτά που θες να κρύψεις.

 2. Βήμα 1ο

  Βήμα 1ο

  Πέρνα το Cover Stick Concealer πάνω από τις ατέλειες που θέλεις να καλύψεις με μια απαλή κίνηση φροντίζοντας να τοποθετήσεις αρκετό προϊόν. Τώρα μην κάνεις ΤΙΠΟΤΑ άλλο, άσε το προϊόν όπως είναι κι ας κάνει διχρωμία.

 3. Το μυστικό

  Το μυστικό

  Το Dream Sun Bronzer σου θα κάνει τα πάντα αόρατα…

 4. Βήμα 2ο

  Βήμα 2ο

  Πέρνα λίγη ποσότητα Dream Sun Bronzer πάνω από το concealer Που έβαλες μέχρι να έχεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Κάνε απαλές κυκλικές κινήσεις και δες πως το χρώμα αποκτά ομοιομορφία.

 5. Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Κάλυψες τα πάντα στο λεπτό και μπορείς να κάνεις το ίδιο στην πλάτη ή οπουδήποτε αλλού υπάρχει κάτι που… απλά δεν θες να βλέπεις πια!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.