Τέλεια φρύδια με το νέο Brow Satin

Η Μάγδα σου δείχνει όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να έχεις τέλεια φρύδια με λίγες μόνο κινήσεις.

Τα φρύδια είναι ίσως το μεγαλύτερο trend των τελευταίων ετών. Η μόδα –κι εμείς για να είμαστε ειλικρινείς- τα θέλει γεμάτα, πυκνά και καλοσχηματισμένα και φυσικά υπακούμε. Τι γίνεται όμως αν τα δικά σου δεν είναι τόσο γεμάτα, πυκνά και καλοσχηματισμένα; Εδώ έρχεται η Maybelline New York με το νέο μολύβι Brow Satin και οι πολύτιμες συμβουλές της Μάγδας Αναστασοπούλου, επίσημης makeup artist της Maybelline New York, για να σου δείξουν όλα όσα πρέπει να ξέρεις. Δες παρακάτω λοιπόν, πως θα αποκτήσεις τα φρύδια των ονείρων σου με απλές κινήσεις.

 

 

 

 1. Το μολύβι σου

  Το μολύβι σου

  Το νέο Brow Satin θα γίνει ο καλύτερός σου φίλος στο δρόμο προς τα τέλεια φρύδια. Έχει δύο άκρες, μια με την πιο ανάλαφρη πούδρα και μια με την πιο μαλακή μύτη, για τέλειο σχήμα και γέμισμα ακριβείας.

  Select Product(s)

 2. Η αφετηρία σου

  Η αφετηρία σου

  Πριν ξεκινήσιες το σχηματισμό πρέπει να προσδιορίσεις το τέλειο σχήμα φρυδιών για το δικό σου πρόσωπο και είναι πολύ απλό να το κάνεις. Κράτα το Brow Satin παράλληλα με τη μύτη σου. Το φρύδι σου πρέπει να ξεκινά εκεί που τελειώνει το μολύβι.

  Select Product(s)

 3. Η σωστή γωνία

  Η σωστή γωνία

  Κράτα το Brow Satin στο ίδιο σημείο αλλά γύρισέ το προς το πλάι και σταμάτα όταν περάσεις το βολβό του ματιού σου. Εκεί πρέπει να τελειώνει η γωνία του φρυδιού σου.

  Select Product(s)

 4. Η άκρη

  Η άκρη

  Γύρε το Brow Satin λίγο ακόμα ώσπου να φτάσει στην εξωτερική γωνία του ματιού σου. Εκεί που αγγίζει η άκρη του μολυβιού πρέπει να είναι και το τέλος του φρυδιού σου.

  Select Product(s)

 5. Βήμα 1ο

  Βήμα 1ο

  Πέρνα την κέρινη πλευρά του Brow Satin κάνοντας κοφτές, ανοδικές κινήσεις από την αφετηρία του φρυδιού σου και με φορά προς τα έξω και σταμάτα όταν θα φτάσεις στη γωνία.

  Select Product(s)

 6. Βήμα 2ο

  Βήμα 2ο

  Με την ίδια άκρη του Brow Satin κάνε επίσης ελαφριές κινήσεις αλλά προς τα έξω ακολουθώντας τη φορά των τριχών του φρυδιού σου.

  Select Product(s)

 7. Η λεπτομέρεια

  Η λεπτομέρεια

  Αν τα φρύδια σου δεν έχουν το μήκος που πρέπει μην φοβηθείς να τραβήξεις τη γραμμή του Brow Satin μέχρι να φτάσεις το επιθυμητό μήκος. Το αποτέλεσμα θα είναι απόλυτα φυσικό, πίστεψέ μας.

  Select Product(s)

 8. Βήμα 3ο

  Βήμα 3ο

  Άνοιξε την πλευρά του Brow Satin που έχει το σφουγγαράκι και πίεσέ την ελαφρά προς τα μέσα. Έτσι θα ελευθερώσεις την ιδανική ποσότητα πούδρας. Πέρνα το σφουγγαράκι από όλο σου το φρύδι με κοφτές, απαλές κινήσεις σαν να το χτενίζεις ώστε να αναμειχθεί καλά το μολύβι και να δώσεις την τέλεια ένταση στο αποτέλεσμα.

  Select Product(s)

 9. Έτοιμη

  Έτοιμη

  Τα φρύδια σου έχουν το σωστό σχήμα και είναι πιο γεμάτα και όμορφα από ποτέ!

  Select Product(s)

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.