Το μπλε στα μάτια φέτος είναι hot και… πανεύκολο!

Μπορείς να το υιοθετήσεις μόνο με ένα μολύβι!

Η τάση για φέτος το καλοκαίρι θέλει το μπλε στα μάτια σε πρώτο πλάνο και ξέρουμε πως πολλές ίσως να το φοβάστε. Δεν πρέπει! Η Μάγδα Αναστασοπούλου, επίσημη makeup artist της Maybelline New York είναι εδώ για να σου δείξει πως θα το υιοθετήσεις πανεύκολα μόνο με ένα μολύβι ματιών! Τέλειο; Τι περιμένεις, δεν την εφαρμογή βήμα προς βήμα ΤΩΡΑ!

 

 1. drupalicon_1776

  Λάμψη

  Λάμψη

  Δεν θα βάλεις ούτε μεικάπ, ούτε τίποτα άλλο εκτός από το μολύβι σου αλλά λίγη καλοκαιρινή άμψη με το Master Strobing Stick σου επιβάλλεται!

 2. drupalicon_1777

  Βήμα 1

  Βήμα 1

  Πέρασέ το από το κόκαλο των ζυγωματικών σου με ελαφριές κινήσεις και ταμπονάρισε απαλά με το δάχτυλό σου για τέλεια, φυσική λάμψη.

 3. drupalicon_1778

  Το χρώμα

  Το χρώμα

  Το γαλάζιο Color Show μολύβι από την υπέροχη παλέτα της Maybelline New York είναι ό, τι πρέπει και θα σε ενθουσιάσει με το πόσο μαλακό είναι!

 4. drupalicon_1779

  Βήμα 2

  Βήμα 2

  Κάνε χοντρές γραμμές σε όλο σου το βλέφαρο με το μολύβι όπως στην φωτογραφία και στην συνέχεια ανάμειξε το χρώμα με το δάχτυλό σου…

 5. drupalicon_1780

  Τόσο απλά

  Τόσο απλά

  Ναι! Ήταν τόσο απλό και το αποτέλεσμα είναι τέλεια σταθερό και έντονο, ιδανικό για κάθε καλοκαιρινή σου εμφάνιση (hello, pool parties!)

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.