Ατέλειες προσώπου: Πώς μπορείς να τις καλύψεις;

Είναι απλό και θα σου αλλάξει τη ζωή!

Πριν πούμε οτιδήποτε παραπάνω θέλουμε να δηλώσουμε το εξής: Είσαι όμορφη! Οι ατέλειες είναι εκείνες που σε κάνουν μοναδική και δεν ΠΡΕΠΕΙ να τις καμουφλάρεις. Θα το κάνεις μόνο αν θέλεις και για αυτό άλλωστε δημιουργήθηκε το μακιγιάζ, για να μας υπηρετει, όχι το αντίστροφο. Έχοντας λοιπόν πει αυτό, έλα να σου πούμε πως θα καλυψεις αυτά που θέλεις με τη βοήθεια των χρωμάτων!

 

1

Master Camo Pen Red

Αν σε απασχολούν οι μαύροι κύκλοι το κόκκινο και το πορτοκαλί είναι τα χρώματά σου! Μη φοβάσαι, θα σου εξηγήσουμε. Τα κόκκινα correctors όπως το Master Camo Pen Red, είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να εξουδετερώνουν το μπλε των μαύρων κύκλων και να τους εξαφανίζουν. Το πορτοκαλί κάνει το ίδιο αλλά στους λιγότερο έντονους κύκλους. Να θυμάσαι λοιπόν: Αν έχεις έντονους μαύρους κύκλους φοράς κόκκινο. Αν έχεις λιγότερο έντονους κύλους διαλέγεις πορτοκαλί.

 

2

Master Prime Anti Redness

Το πράσινο τώρα, είναι ο καλύτερός σου φίλος αν έχεις κοκκινίλες, ερεθισμούς, ευρυαγγείες ή κάποιο “αγριεμένο” σπυράκι. Το πράσινο όπως αυτό του Master Prime Anti Redness, εξουδετερώνει το κόκκινο (το λέει και το όνομα). Το φοράς στα σημεία που έχεις κοκκινίλες και τις βλέπεις να εξαφανίζονται.

 

3

Master Camo Color Correcting Kit

Αν αυτό που σε απασχολεί είναι το θαμπό δέρμα ή τα σημάδια, τότε το κίτρινο και το ροζ είναι οι λύσεις σου. Το κίτρινο μπορεί να καμουφλάρει τα σκούρα σημάδια όπως οι πανάδες ενώ το ροζ δίνει λάμψη στο δέρμα σου. Και τα δύο θα τα βρεις (μαζί με άλλα) μέσα στην Master Camo Color Correcting παλέτα. Λοιπόν; Μήπως ήρθε η ώρα να γεμίσεις τις ατέλειές σου... χρώμα;

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.