Πώς μπορείς να έχεις λαμπερό δέρμα χωρίς ίχνος μεικάπ!

Δες πως θα το κάνεις!

Τα Master Camo Pens είναι τα μαγικά «στυλό» που μπήκαν στο νεσεσέρ σου και έλυσαν κάθε πρόβλημα της επιδερμίδας σου. Με το κόκκινο εξαφανίζεις τους μαύρους κύκλους, με το κίτρινο λες αντίο στις κιτρινίλες… Τι χρησιμοποιείς όμως αν θέλεις απλά να κάνεις πιο λαμπερό το δέρμα σου; Τότε στρέφεσαι στο ροζ και το μπλε! Είναι τα δύο χρώματα που αυτόματα φρεσκάρουν την επιδερμίδα σου και την κάνουν τόσο φωτεινή και φρέσκια που δεν χρειάζεται καν να φορέσεις μεικάπ. Ναι, καλά διάβασες! Δεν χρειάζεσαι καν μεικάπ! Δεν είναι μαγική η δύναμη των χρωμάτων; Δες πως θα τα καταφέρεις…

 1. Το πριν

  Το πριν

  Ξυπνάς νωρίτερα από ό, τι θέλεις και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Ετοιμάσου να δεις την μεταμόρφωση που σου χαρίζουν τα Master Camo Pens…

  Select Product(s)

 2. Το μπλε

  Το μπλε

  Πάρε το μπλε Master Camo Pen Νο20 είναι αυτό που θα κάνει το άτονο δέρμα σου να φωτίσει αυτόματα και θα του χαρίσει φρεσκάδα και ζωντάνια!

  Select Product(s)

 3. Βήμα 1

  Βήμα 1

  Πέρασέ το από τα «ψηλά» σημεία του προσώπου σου δηλαδή από το μέτωπο και το πιγούνι. Είναι οι μεγάλες επιφάνειες που δείχνουν πιο θαπές!

  Select Product(s)

 4. Το ροζ

  Το ροζ

  Το ροζ Master Camo Pen Νο30 είναι φτιαγμένο για να χαρίζει λάμψη αυτόματα μόνο με τη δύναμη του χρώματος…

  Select Product(s)

 5. Η υφή

  Η υφή

  Η κρεμώδης υφή του και το ροδαλό του χρώμα ξυπνά αυτόματα την επιδερμίδα και την κάνει να αποκτά χρώμα και λάμψη υγείας!

  Select Product(s)

 6. Βήμα 2

  Βήμα 2

  Πέρασέ το από την περιοχή γύρω από τα μάτια σου δηλαδή στο πλάι και στο κόκκαλο των φρυδιών. Είναι τα σημεία που αντανακλούν το φως καλύτερα.

  Select Product(s)

 7. Το μετά

  Το μετά

  Με λίγο blending και ελάχιστο Baby Lips στα χείλη σου το δέρμα σου δείχνει πιο φρέσκο, πιο ζωντανό και εσύ σα να ξεκουράστηκες ένα πλήρες 8ωρο… magic!

  Select Product(s)

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.