Τέλος στα προβλήματα της επιδερμίδας με τη δύναμη των χρωμάτων!

Τα νέα Master Prime είναι εδώ για να διορθώσουν κάθε σου ατέλεια!

Κοκκινίλες, ταλαιπωρημένη επιδερμίδα, διεσταλμένοι πόροι, θαμπό δέρμα… τα προβλήματα που μπορεί να παρουσιάσει το δέρμα σου το καλοκαίρι (και κάθε εποχή) είναι πολλά! Η λύση ωστόσο δεν βρίσκεται αποκλειστικά στο αγαπημένο σου foundation. Για να καμουφλάρεις κάθε ατέλεια με επιτυχία και χωρίς να καταλάβει κανείς ότι φοράς κάτι στο δέρμα σου (αυτός είναι ο στόχος όλων μας) τότε χρειάζεσαι βοήθεια… Από που να την ζητήσεις όμως! Από την Maybelline New York φυσικά, γι᾽αυτό είμαστε εδώ!

 

primers

 

Όχι, δεν χρειάζεται να αρχίσεις να φωνάζεις «Βοήθεια MNY!» γιατί σκεφτήκαμε για εσένα πριν από εσένα! Τα νέα primers της Maybelline New York είναι εδώ και θα σου λύσουν κάθε πρόβλημα (και τα χέρια). Είναι 4 και το κάθε ένα έχει μια τέλεια ιδιότητα! Το γκρι Master Prime Pore Minimizing Primer μπορεί να κάνει τους πόρους σου λιγότερο εμφανείς με μόλις μερικές σταγόνες. Το πράσινο Master Prime Anti-Redness Primer εξουδετερώνει τι κοκκινίλες… ξέρεις, εκείνες που εμφανίζονται γύρω από την μύτη και στο μέτωπό σου. Το κίτρινο Master Prime Anti-Dulness Primer μπορεί να «τονώσει» το θαμπό δέρμα σου και να το κάνει να επανακτήσει την ζωντάνια του ενώ το Master Prime Illuminating Primer θα δώσει λάμψη σε όποιο σημείο το εφαρμόσεις στο λεπτό!

 

gigi

 

Γιατί έχουν τέτοια χρώματα θα αναρωτιέσαι… Οι επιστήμονες της Maybelline New York εκμεταλλεύτηκαν την δύναμη των χρωμάτων και έτσι εξουδετερώνουν τις ατέλειες. Όχι, δεν πρέπει να τα φοβηθείς, αντιθέτως! Πρέπει να τα κάνεις αναπόσπαστο κομμάτι του νεσεσέρ σου γιατί θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τα πιο φυσικά, αψεγάδιαστα look ever! Make it happen kαι βρες το δικό σου!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.