Τα πιο extra highlighters που έχεις δει ποτέ!

Τι είναι αυτό που ζητάς από το highlighter σου; Λάμψη τόσο έντονη που να φαίνεται από το διάστημα! Αυτό είχε λοιπόν η ΜΝΥ στο μυαλό της όταν δημιούργησε τα Master Chrome & Holographic που λάμπουν λες και έφτασαν απευθείας από το διάστημα φορτωμένα με αστερόσκονη!

 

Τα νέα highlighters είναι ενισχυμένα με περλέ χρωστικές που αντανακλούν το φως όσο τίποτα και καλύπτουν τα μάγουλά σου με ένα μεταλλικό πέπλο και χρώμα τόσο όσο χρειάζεται! Πόσο χρειάζεται;

 

Αν έχεις θερμές αποχρώσεις και θερμή επιδερμίδα, χρειάζεσαι λίγη χρυσαφένια λάμψη άρα το  Master Chrome στην απόχρωση Molten Gold είναι ιδανικό. Και ναι, είναι τέλειο και για όταν πια θα έχεις μαυρίσει… αν και μέχρι τότε θα το έχεις τελειώσει!

 

Αν πάλι έχεις πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, χρειάζεσαι λίγη ροδαλή λάμψη άρα το Master Chrome στην απόχρωση Rose Gold είναι ό,τ ι πρέπει και… so on trend!

 

Και κάπως έτσι ερχόμαστε στο Master Holographic… Το highlighter που ήρθε για να εξαφανίσει όλα τα άλλα. Το highlighter που μοιάζει να δημιουργήθηκε σε διαστημόπλοιο. Όχι δεν υπερβάλλουμε!

 

Είναι το highlighter με τις περλέ χρωστικές που αλλάζουν χρώμα με κάθε σου κίνηση. Το highlighter που γεμίζει τα ζυγωματικά και το πρόσωπό σου με λάμψη που μοιάζει απόκοσμη και αντανακλά το φως όσο τίποτα. Ναι, είναι σαν να φοράς στα μάγουλά σου έναν… ρευστό καθρέφτη και μετά από αυτό όλα είναι πιθανά.

 

Μην περιμένεις όμως άλλο για να τα γνωρίσεις! Μόλις εμφανίστηκαν και προβλέπεται να εξαντληθούν… just sayin’

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.