Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε όταν βάζουμε highlighter

Η Μάγδα απαντά σε ένα φλέγον ζήτημα!

Το highlighter έχει μπει στην ζωή μας και δεν πρόκειται να φύγει. Δεν πρόκειται να φύγει γιατί είναι εκείνο που μπορεί να αναβαθμίσει την όψη μας ακόμα και όταν είμαστε ξενυχτισμένες ή άρρωστες (μαζί με το ρουζ βεβαίως). Ωστόσο, είναι εύκολο να παρασυρθούμε με τη χρήση του…

 

 

Όταν στην αγορά υπάρχουν προϊόντα όπως το κλασικά ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ Master Strobing Stick και τώρα τα νέα Master Chrome και Master Holographic δεν είναι και δύσκολο να… «βαρύνει» ξαφνικά το χέρι και να βάλεις περισσότερο από ότι χρειάζεσαι. Αυτό δεν πειράζει όμως. Μας αρέσει η λάμψη, άλλο είναι ουσιαστικά το «λάθος» και βάζω τη λέξη σε εισαγωγικά γιατί, όπως έχουμε πει, δεν υπάρχουν λάθη στο μακιγιάζ!

 

2

Το «λάθος» λοιπόν είναι η τοποθέτηση του highlighter. Τα σημεία στα οποία πρέπει να το φορέσεις είναι συγκεκριμένα. Στο πρόσωπο είναι τα ζυγωματικά, η μύτη και το πιγούνι (και το τόξο των φρυδιών αν θες) ενώ στο σώμα είναι τα κόκαλα του ντεκολτέ. 

 

3

Οπουδήποτε αλλού αν το βάλεις, ναι μεν θα λάμπεις, αλλά δεν θα έχεις μία φυσική λάμψη. Το αποτέλεσμα θα μοιάζει κάπως περίεργο αλλά if that’s your thing… Make IT HAPPEN!

 

4

Κάτι ακόμα που πρέπει να προσέξεις είναι η αντιγραφή του Instagram. Τα λαμπερά μακιγιάζ που βλέπεις στο αγαπημένο σου μέσο δικτύωσης, είναι φτιαγμένα αποκλειστικά για εκεί και οι φωτογραφίες πολύ πιθανό να έχουν υποστεί και κάποια επεξεργασία. Τα looks του Instagram είναι για το Instagram και όχι για ένα μακιγιάζ που θα κάνεις για να πας για ποτό ή ακόμα και στην σχολή σου. Να το θυμάσαι αυτό. Κατά τα άλλα MAKE IT HAPPEN και λάμψε όσο θες!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.