Πώς να βάλεις την Master Bronze Palette αν είσαι μελαχρινή!

Όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις!

Αν είσαι μελαχρινή, τότε πιθανότατα το δέρμα σου να παίρνει ένα βαθύ, σοκολατένιο χρώμα στον ήλιο. Η απόχρωση της επιδερμίδας σου διαφέρει από εκείνη των ανοιχτόχρωμων κοριτσιών και, όπως είναι αναμενόμενο, δεν μπορείς να βάλεις ούτε το ίδιο bronzer και ούτε με τον ίδιο τρόπο. Θα πάρεις όμως την ίδια παλέτα, την Master Bronze Palette, που περιέχει ό, τι χρειάζονται ξανθές και μελαχρινές για να τονίσουν το μαύρισμά τους. Πως θα την χρησιμοποιήσεις; Η Μάγδα είναι εδώ με όλα τα tips που χρειάζεσαι…

 

CONTINUE READING

 1. Η παλέτα σου

  Η παλέτα σου

  Η Master Bronze Palette έχει 3 αποχρώσεις bronzer που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνες ή και συνδυαστικά και ένα universal highlighter.

 2. Οι αποχρώσεις

  Οι αποχρώσεις

  Οι αποχρώσεις που θα χρειαστείς ως μελαχρινή είναι η 3 και η 4 και το highlighter που είναι το νούμερο 1.

 3. Βήμα 1

  Βήμα 1

  Πάρε με το πινέλο σου λίγη ποσότητα από την απόχρωση νο 3 και πέρασέ την με ελαφριές κινήσεις από το μέτωπο, σβήνοντας καλά προς τα μαλλιά σου.

   

 4. Βήμα 2

  Βήμα 2

  Πάρε λίγη ακόμα ποσότητα από την απόχρωση Νο 3 και πέρασέ την από την γραμμή του σαγονιού σου σβήνοντας απαλά προς τα κάτω για ομοιόμορφο χρώμα.

 5. Βήμα 3

  Βήμα 3

  Πέρνα το πινέλο σου με όσο χρώμα έχει περισσέψει επάνω του από την ράχη της μύτης σου.

 6. Βήμα 4

  Βήμα 4

  Τώρα πάρε με το πινέλο σου λίγη ποσότητα από την απόχρωση 4 και πέρασέ την απαλά ακριβώς κάτω από το κόκαλο των ζυγωματικών σου για να τονίσεις τις γωνίες σου.

 7. Βήμα 5

  Βήμα 5

  Πέρνα ένα fan brush (αν δεν έχεις δεν πειράζει, χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου) από το highlighter (Νο 1) και πέρνα το στην συνέχεια ακριβώς επάνω από το κόκαλο του ζυγωματικού σου για sexy λάμψη!

 8. Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Υπέροχα ηλιοκαμένη και sexy!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.