Πώς να βάλεις την Master Bronze Palette αν είσαι μελαχρινή!

Όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις!

Αν είσαι μελαχρινή, τότε πιθανότατα το δέρμα σου να παίρνει ένα βαθύ, σοκολατένιο χρώμα στον ήλιο. Η απόχρωση της επιδερμίδας σου διαφέρει από εκείνη των ανοιχτόχρωμων κοριτσιών και, όπως είναι αναμενόμενο, δεν μπορείς να βάλεις ούτε το ίδιο bronzer και ούτε με τον ίδιο τρόπο. Θα πάρεις όμως την ίδια παλέτα, την Master Bronze Palette, που περιέχει ό, τι χρειάζονται ξανθές και μελαχρινές για να τονίσουν το μαύρισμά τους. Πως θα την χρησιμοποιήσεις; Η Μάγδα είναι εδώ με όλα τα tips που χρειάζεσαι…

 

CONTINUE READING

 1. step-1_2

  Η παλέτα σου

  Η παλέτα σου

  Η Master Bronze Palette έχει 3 αποχρώσεις bronzer που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνες ή και συνδυαστικά και ένα universal highlighter.

 2. step-2_3

  Οι αποχρώσεις

  Οι αποχρώσεις

  Οι αποχρώσεις που θα χρειαστείς ως μελαχρινή είναι η 3 και η 4 και το highlighter που είναι το νούμερο 1.

 3. step-3_2

  Βήμα 1

  Βήμα 1

  Πάρε με το πινέλο σου λίγη ποσότητα από την απόχρωση νο 3 και πέρασέ την με ελαφριές κινήσεις από το μέτωπο, σβήνοντας καλά προς τα μαλλιά σου.

   

 4. step-4_2

  Βήμα 2

  Βήμα 2

  Πάρε λίγη ακόμα ποσότητα από την απόχρωση Νο 3 και πέρασέ την από την γραμμή του σαγονιού σου σβήνοντας απαλά προς τα κάτω για ομοιόμορφο χρώμα.

 5. step-5_2

  Βήμα 3

  Βήμα 3

  Πέρνα το πινέλο σου με όσο χρώμα έχει περισσέψει επάνω του από την ράχη της μύτης σου.

 6. step-6_2

  Βήμα 4

  Βήμα 4

  Τώρα πάρε με το πινέλο σου λίγη ποσότητα από την απόχρωση 4 και πέρασέ την απαλά ακριβώς κάτω από το κόκαλο των ζυγωματικών σου για να τονίσεις τις γωνίες σου.

 7. step-7_1

  Βήμα 5

  Βήμα 5

  Πέρνα ένα fan brush (αν δεν έχεις δεν πειράζει, χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου) από το highlighter (Νο 1) και πέρνα το στην συνέχεια ακριβώς επάνω από το κόκαλο του ζυγωματικού σου για sexy λάμψη!

 8. step-8_1

  Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Υπέροχα ηλιοκαμένη και sexy!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.