Το πρόσωπό μου είναι πιο λευκό από το σώμα μου, τι να κάνω;

Η Μάγδα δίνει την λύση…

Ας ξεκινήσουμε συμφωνώντας πως δεν πρόκειται να πούμε «Καλό Χειμώνα» νωρίτερα από τον Νοέμβριο, deal; Ωραία, πάμε τώρα να λύσουμε –ακόμα καλοκαιρινά- beauty προβλήματα! Το πρόσωπό σου είναι λογικό να μην έχει ίδιο χρώμα με το σώμα σου. Το πρόσεχες πιο πολύ με αντηλιακά και καπέλα και δεν έχει μαυρίσει τόσο. Αυτό το πρόβλημα εντείνεται κυρίως καθώς αρχίζεις να χάνεις το χρώμα σου αλλά υπάρχει λύση και είναι απλή… Bronzer!

 

1

 

Σίγουρα «έλιωσες» την Master Βronze παλέτα σου όλο το καλοκαίρι αλλά δεν την τελείωσες. Επειδή λοιπόν του χρόνου το καλοκαίρι θα έχουμε καλύτερα και μεγαλύτερα νέα στο bronzing για εσένα, πρέπει να την τελειώσεις από τώρα! Και θα το κάνεις αλλά με προσοχή…

 

2

 

Στόχος σου δεν είναι να μοιάζεις με ηλιοκαμένη θεά όλο το φθινόπωρο αλλά να «φέρεις» το χρώμα στο πρόσωπο και το σώμα σου στο ίδιο επίπεδο. Η παλέτα Μaster Bronze είναι ιδανική γιατί σου επιτρέπει να κάνεις τις δικές σου μείξεις και να ελέγχεις το χρώμα με κάθε πινελιά. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάς τις λάμψεις (η Μaster Bronze παλέτα έχει ΚΑΙ highlighter) για απόλυτα sexy αποτέλεσμα και να επαναλαμβάνεις μαζί μας: Το καλοκαίρι θα τελειώσει όταν το πούμε εμείς! Και να μην ξεχάσω! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως ενισχύεις το χρώμα σου με ρουζ. Δεν έχει σημασία ποιο, ακόμα και το κραγιόν σου μπορεί να γίνει ρουζ. Αυτό που έχει σημασία είναι να μην το ξεχνάς!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.