5 πολύτιμοι τρόποι χρήσης του Instant Age Rewind concealer

…ώρα να τους μάθεις όλους εδώ!

Το Instant Age Rewind δεν είναι απλά κλασικό… Έχει γίνει legendary και ξεπουλάει συνεχώς. Η κρεμώδης του σύνθεση που καλύπτει ενώ ενυδατώνει, οι τέλειες αποχρώσεις του και το μαλακό, απίθανο σφουγγαράκι του το εκτόξευσαν στην κορυφή με το που εμφανίστηκε. Δεν είναι όμως ένα απλό κονσίλερ. Είναι ένα multi-tasking προϊόν που μπορεί να μεταμορφώσει όλο σου το πρόσωπο. Ήξερες λοιπόν πως υπάρχουν πέντε (so far) τρόποι για να το χρησιμοποιήσεις; 

 

1

Κι όμως! Το Instant Age Rewind σου δεν καλύπτει μόνο τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια ή κάποιο σπυράκι που μπορεί να εμφανίστηκε στο πρόσωπό σου. Με στρατηγική χρήση μπορεί να φωτίσει το βλέμμα σου, να ανασηκώσει τα μάτια σου, να δώσει φως σε όλο το πρόσωπο… Οι πιθανότητες είναι δεκάδες και σου τα εξηγούμε όλα παρακάτω!

 

2

Οι μαύροι κύκλοι. Για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους σου δεν έχεις παρά να σχηματίσεις με το μαλακό σφουγγαράκι ένα ανάποδο τρίγωνο κάτω από τα μάτια σου. Έπειτα ταμπονάρεις και λες αντίο στους μαύρους κύκλους. Τόσο απλά!

 

3

Το κουρασμένο βλέμμα. Για να φωτίσεις την περιοχή των ματιών και να… κρύψεις το ότι χόρευες ως το πρωί το περασμένο βράδυ, δεν έχεις παρά να περάσεις το μαλακό σφουγγαράκι κάτω από τα μάτια σου δημιουργώντας ένα τρίγωνο που θα έχει την κορυφή του στην εσωτερική γωνία του ματιού σου! Ταμπονάρεις, φοράς μάσκαρα και δεν καταλαβαίνει κανείς τίποτα!

 

4

Η θαμπή όψη. Πόσες φορές δεν έχεις σηκωθεί από το κρεβάτι και το δέρμα σου μοιάζει σα να μην έχεις κοιμηθεί καθόλου; Εμείς άπειρες! Το Instant Age Rewind όμως μπορεί να σε βοηθήσει και με αυτό αρκεί να το περάσεις από τη ράχη της μύτης σου και τα πλαϊνά του στόματός σου. Έτσι θα φωτίσεις το κέντρο του προσώπου και θα δείχνεις πιο ξεκούραστη. 

 

5

Το mini lift. Βάζοντας ελάχιστο από το κρεμώδες Instant Age Rewind σου στο τόξο του φρυδιού δημιουργείς το πιο διακριτικό αποτέλεσμα lift. Seriously, αν το κάνεις μία φορά θα εθιστείς και θα το κάνεις συνέχεια! 

 

6

Τα σπυράκια. Ναι εμφανίζονται εκεί που δεν το περιμένουμε και ναι μας σπάνε τα νεύρα. Η απάντηση όμως δεν είναι το άπειρο κονσίλερ και οι στρώσεις μεικάπ. Μόλις λίγη ποσότητα από το Instant Age Rewind σου μπορεί να τα καμουφλάρει φυσικά και να σε κάνει για λίγο να τα ξεχάσεις. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΗΝ… επαναλαμβάνουμε… ΜΗΝ βάλεις το προϊόν επάνω στο σπυράκι με το σφουγγαράκι. Βάλε λίγο στο δάχτυλό σου και ταμπονάρισε ελαφρά. Δεν πρέπει να μολύνεις το πολύτιμο σφουγγαράκι σου!

 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.