Μήπως δεν βάζεις σωστά το κονσίλερ σου;

Έχουμε βάσιμες υποψίες πως κάνεις ένα πολύ συνηθισμένο λάθος!

Το κονσίλερ είναι ζωή! Το κονσίλερ είναι σωτήριο! Το κονσίλερ είναι σχεδόν μαγικό και ευχαριστούμε καθημερινά τους «θεούς» του μακιγιάζ που το εφηύραν! 

 

Είναι το προϊόν που με ένα πέρασμα μπορεί να σε κάνει πιο ξεκούραστη, εκείνο που με ένα ταπ, μπορεί να κρύψει τα σημάδια από το χθσινοβραδινό ξενύχτι, το προϊόν που με μία σταγόνα καλύπτει όλα όσα θέλεις να κρύψεις. Το χρησιμοποιείς όμως σωστά;

 

ALWAYS_ON_SHOT_10_0029

Οι πιθανότητες να το φοράς λάθος είναι μεγάλες και ναι, σε οποιοδήποτε Maybelline concealer και να έχεις επιλέξει για το νεσεσέρ σου. Μηναχικά, η κίνηση που πιθανόν να κάνεις είναι να σχηματίζεις ένα μισοφέγγαρο κάτω από τα μάτια.

 

Δεν είναι παράλογο! Ακολουθείς το σχήμα του ματιού. Έχει λογική αλλά είναι ΛΑΘΟΣ! Για να εκμεταλλευτείς 100% το εφέ του καμουφλάζ που σου προσφέρει το κονσίλερ, πρέπει να σχηματίζεις ένα ανάποδο τρίγωνο κάτω από τα μάτια…

 

NY_FASHION_WEEK_STEPS_01272017_3640

Με αυτό τον τρόπο, φωτίζεις συνολικά την περιοχή των ματιών όποτε χρειάζεται… εχμ… λίγη βοήθεια. Την επόμενη φορά που θα πιάσεις λοιπόν το κονσίλερ σου, έχε στο νου αυτό το tip και παρατήρησε την ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά που θα κάνει στην όψη σου.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.