Ποιο είναι το καλύτερο κονσίλερ για μαύρους κύκλους;

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις!

Οι μαύροι κύκλοι είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί πολλές από εμάς (εμένα σίγουρα πολύ)! Δυστυχώς όμως, είναι και ένα πρόβλημα που δεν έχει ακριβώς μόνιμη λύση. Οι μαύροι κύκλοι βλέπεις, είναι κληρονομικοί και έτσι μπορούν μεν να βελτιωθούν με τη βοήθεια θεραπειών και κρεμών αλλά όχι και να εξαφανιστούν. Εκείνο που τους εξαφανίσει –αν και προσωρινά- είναι φυσικά το κονσίλερ. Το κονσίλερ που λατρεύουμε όλες μας και μας σώζει από πολλά πράγματα. Μου αρέσει λοιπόν πολύ η ερώτησή σου!

 

1

Αν έπρεπε να διαλέξω ένα κονσίλερ από την τέλεια γκάμα της ΜΝΥ, αποκλειστικά για μαύρους κύκλους, αυτό θα ήταν το Instant Age Rewind! Η σύνθεσή του είναι κρεμώδης και ελαφριά αλλά σούπερ καλυπτική ώστε να εξαφανίζει μαύρους κύκλους και δυσχρωμίες στο λεπτό. Μόλις λίγη ποσότητα και μερικά ταμποναρίσματα με το μαλακό σφουγγαράκι αρκούν για να φρεσκάρουν την όψη σου. Το προτιμώ όμως και για έναν ακόμη λόγο.

 

2

Μπορεί η σύνθεσή του, άμεσα να εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους όμως λειτουργεί και μακροπρόθεσμα για την αντιμετώπισή τους. Η μεταξένια του φόρμουλα περιέχει συστατικά που καταπολεμούν τους μαύρους κύκλους και τα σημάδια της γήρανσης, βοηθώντας έτσι το δέρμα σου να δείχνει όμορφο αλλά και να είναι πραγματικά υγιές! Έχεις λοιπόν άμεση κάλυψη και περιποίηση, όλα σε μία σούπερ πρακτική συσκευασία… ήθελες κάτι παραπάνω Babelline;

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.