Αυτό το καλοκαιρινό μακιγιάζ γίνεται με 4 προϊόντα!

Είναι το πιο girly pop μακιγιάζ του καλοκαιριού!

Κάθε σεζόν, η Μάγδα Αναστασοπούλου, επίσημη makeup artist της MNY, καλείται να επιλέξει it looks. Να βάλει όλη της τη δημιουργικότητα και να «ζωγραφίσει» κάθε εποχή με καμβά της το πρόσωπό σου και παλέτα της τις νέες αφίξεις της  Maybelline New York. Κάθε σεζόν λοιπόν, σύσσωμο το Μ+ Team αναφωνεί «καλύτερα δεν γίνεται» μόνο για να έρθει η επόμενη σεζόν και να αποδείξει πως ναι, όταν μιλάμε για τη Μάγδα δεν υπάρχει όριο στο καλύτερα. Δες ένα από τα καλοκαιρινά looks που δημιούργησε…

 

Καλοκαιρινό Μακιγιάζ Εφαρμογή

ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ;! Είναι το Flower bomb και δεν έχουμε δει κάτι πιο δροσερό, καλοκαιρινό και κοριτσίστικο! Είναι οn trend, πανεύκολο και μάλιστα για να το κάνεις, δεν χρειάζεσαι παρά μόνο 4 προϊόντα!

 

Flower Bomb

Τώρα μάλιστα που βρίσκεται σε ισχύ η Summer Feels προσφορά και μπορείς να αγοράσεις ένα προϊόν και άλλο ένα με 30% έκτπωση, μπορείς να κάνεις σήμερα κιόλας δικά σου όλα τα απαραίτητα για το νεσεσέρ σου και φυσικά να αντιγράψεις αυτό το look αλλά και όλα τα άλλα για τα οποία θα σου μιλήσουμε την επόμενη εβδομάδα! Make it happen!

 

Age Rewind

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.