Διάβασε πως θα κάνεις draping πανεύκολα!

Η Μάγδα και τα πολύτιμα tips της είναι εδώ…

Το draping είναι το νεότερο trend στο μακιγιάζ που κυριάρχησε στις πασαρέλες. Το αποτέλεσμα που χαρίζει είναι εντυπωσιακό και τόσο μα ΤΟΣΟ trendy… το θέλεις τώρα, σωστά; Είναι πανεύκολο να το αποκτήσεις με την νέα Master Blush παλέτα της Maybelline New York και τα πολύτιμα tips της Μάγδας Αναστασοπούλου! Είσαι έτοιμη; Πάμε!

 1. IMG_8005

  Βήμα1

  Βήμα1

  Ξεκίνα παίρνοντας το σκούρο χρώμα και περνώντας το ακριβώς εκεί που αρχίζει το κόκκαλο των ζυγωματικών με φορά προς τους κροτάφους. Οι κινήσεις σου πρέπει να είναι απαλές και να θυμάσαι: Ξεκίνα βάζοντας λίγο και προσέθεσε αν χρειάζεται.

 2. IMG_8008

  Βήμα 2

  Βήμα 2

  Τώρα πέρνα το πινέλο σου από τους κροτάφους σου δημιουργώντας ένα μισοφέγγαρο που να αγκαλιάζει ουσιαστικά την εξωτερική γωνία του ματιού σου.

 3. IMG_8018

  Βήμα 3

  Βήμα 3

  Κάνε ακριβώς τις ίδιες κινήσεις αλλά αυτή τη φορά πάρε την πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση από την Master Blush παλέτα σου. Φρόντισε να αναμείξεις τα χρώματα καλά ώστε να ντεγκραντάρουν ομοιόμορφα στο δέρμα σου.

 4. IMG_8035

  Βήμα 4

  Βήμα 4

  Πάρε με ένα καθαρό πινέλο ή με τα δάχτυλά σου λίγο από το highlighter της Master Blush παλέτας σου και πέρασέ το πολύ ψηλά στα ζυγωματικά σου κάνοντας απαλές κινήσεις και σβήνοντας ομοιόμορφα από όλες τις πλευρές.

 5. IMG_8118

  Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Δεν ήταν πανεύκολο;

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.