Γέμισε σωστά τα φρύδια σου

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να γεμίσεις και να σχηματίσει άψογα τα φρύδια σου με απλές κινήσεις.

Τα τελευταία χρόνια, τα φρύδια έχουν κάνει δυναμικότατο comeback εξαιτίας των it girls και των stars του Hollywood. Οι τάσεις και η μόδα προστάζουν πυκνά, καλοσχηματισμένα φρύδια για βλέμμα που μαγνητίζει. Τι γίνεται όμως αν τα δικά σου χρειάζονται λίγη βοήθεια; Τα τέλεια φρύδια δεν είναι προτέρημα όλων μας και πολλές γυναίκες έχουν κενά τα οποία πρέπει να γεμίζουν ώστε να δώσουν στα δικά τους φρύδια το τέλειο σχήμα. Εκεί είναι που γίνονται όμως και τα μεγαλύτερα λάθη! Το γέμισμα των φρυδιών δεν χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις ή πολύπλοκες τεχνικές, μόνο τις πολύτιμες συμβουλές της guru του μακιγιάζ και επίσημης makeup artist της Maybelline New York Μάγδας Αναστασοπούλου…

 

 

 

 1. Βήμα 1ο

  Βήμα 1ο

  Το αρχικό γέμισμα των φρυδιών πρέπει να γίνεται με μολύβι κυρίως αν είσαι αρχάρια σύμφωνα με τις συμβουλές της Μάγδας.

 2. Master Shape

  Master Shape

  To μολύβι Master Shape της Maybelline New York είναι ιδανικό γιατί έχει τέλεια υφή που γίνεται ένα με το δέρμα και παραμένει στη θέση του για ώρες.

 3. Ξεκινώντας

  Ξεκινώντας

  Κοιτάξου στον καθρέφτη και «εξέτασε» τα φρύδια σου. Εντόπισε τα σημεία που χρειάζονται γέμισμα και χτένισέ τα καλά με το χτενάκι του Master Shape για να σταθούν στη θέση τους όλες οι τρίχες. Πρόσεξε όμως, το μολύβι σου θα περάσει από όλο το φρύδι όμως πρέπει να δώσεις λίγη περισσότερη έμφαση στα κενά συνεπώς είναι καλό να ξέρεις πως θα κινηθείς από πριν.

 4. Στη συνέχεια…

  Στη συνέχεια…

  Ξεκίνα κάνοντας κοφτές, ανοδικές κινήσεις από το εσωτερικό μέρος του φρυδιού (εκείνο που είναι πιο κοντά στη μύτη σου) και με κατεύθυνση προς τα έξω. Όταν φτάσεις στη μέση οι κινήσεις σου θα αλλάξουν και θα έχουν φορά προς τα έξω ακολουθώντας το σχήμα των φρυδιών σου.

 5. Βήμα 2ο

  Βήμα 2ο

  Για να σταθούν τα φρύδια σου στη θέση τους (κυρίως αν είναι άγρια) χρειάζεσαι και λίγη μάσκαρα. Εκτός όμως από αυτό, η μάσκαρα θα σου δώσει ένταση και χρώμα κάνοντας το αποτέλεσμα απόλυτα φυσικό.

 6. Brow Drama

  Brow Drama

  Φυσικά η Brow Drama της Maybelline New York είναι η ιδανική.

 7. H εφαρμογή

  H εφαρμογή

  Ξεκίνα κάνοντας απαλές κινήσεις από την εσωτερική μεριά του φρυδιού και προς τα έξω. Μην πιέσει τη μάσκαρα στα φρύδια σου. Η Brow Drama είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να αφήνει ακριβώς την ποσότητα που χρειάζεσαι.

 8. Extra Tip

  Extra Tip

  Αν χρειάζεσαι ακόμα περισσότερη ένταση, πέρνα το βουρτσάκι από τα φρύδια σου από την αντίθετη φορά. Δηλαδή ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία και με φορά προς τα μέσα. Έτσι θα καλύψεις ακόμα περισσότερο τις τρίχες και θα έχεις πιο έντονο αποτέλεσμα. Μόνο μην ξεχάσεις να ξαναχτενίσεις τα φρύδια σου είτε με τη Brow Drama είτε με το χτενάκι του Master Shape.

 9. Έτοιμη

  Έτοιμη

  Είναι απίστευτο το πόσο μπορούν να ανανεώσουν το πρόσωπο μόλις 2 προϊόντα και 2 καλοσχηματισμένα, όμορφα φρύδια!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.