Γέμισε σωστά τα φρύδια σου

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να γεμίσεις και να σχηματίσει άψογα τα φρύδια σου με απλές κινήσεις.

Τα τελευταία χρόνια, τα φρύδια έχουν κάνει δυναμικότατο comeback εξαιτίας των it girls και των stars του Hollywood. Οι τάσεις και η μόδα προστάζουν πυκνά, καλοσχηματισμένα φρύδια για βλέμμα που μαγνητίζει. Τι γίνεται όμως αν τα δικά σου χρειάζονται λίγη βοήθεια; Τα τέλεια φρύδια δεν είναι προτέρημα όλων μας και πολλές γυναίκες έχουν κενά τα οποία πρέπει να γεμίζουν ώστε να δώσουν στα δικά τους φρύδια το τέλειο σχήμα. Εκεί είναι που γίνονται όμως και τα μεγαλύτερα λάθη! Το γέμισμα των φρυδιών δεν χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις ή πολύπλοκες τεχνικές, μόνο τις πολύτιμες συμβουλές της guru του μακιγιάζ και επίσημης makeup artist της Maybelline New York Μάγδας Αναστασοπούλου…

 

 

 

 1. drupalicon_4807

  Βήμα 1ο

  Βήμα 1ο

  Το αρχικό γέμισμα των φρυδιών πρέπει να γίνεται με μολύβι κυρίως αν είσαι αρχάρια σύμφωνα με τις συμβουλές της Μάγδας.

 2. drupalicon_4808

  Master Shape

  Master Shape

  To μολύβι Master Shape της Maybelline New York είναι ιδανικό γιατί έχει τέλεια υφή που γίνεται ένα με το δέρμα και παραμένει στη θέση του για ώρες.

 3. drupalicon_4809

  Ξεκινώντας

  Ξεκινώντας

  Κοιτάξου στον καθρέφτη και «εξέτασε» τα φρύδια σου. Εντόπισε τα σημεία που χρειάζονται γέμισμα και χτένισέ τα καλά με το χτενάκι του Master Shape για να σταθούν στη θέση τους όλες οι τρίχες. Πρόσεξε όμως, το μολύβι σου θα περάσει από όλο το φρύδι όμως πρέπει να δώσεις λίγη περισσότερη έμφαση στα κενά συνεπώς είναι καλό να ξέρεις πως θα κινηθείς από πριν.

 4. drupalicon_4810

  Στη συνέχεια…

  Στη συνέχεια…

  Ξεκίνα κάνοντας κοφτές, ανοδικές κινήσεις από το εσωτερικό μέρος του φρυδιού (εκείνο που είναι πιο κοντά στη μύτη σου) και με κατεύθυνση προς τα έξω. Όταν φτάσεις στη μέση οι κινήσεις σου θα αλλάξουν και θα έχουν φορά προς τα έξω ακολουθώντας το σχήμα των φρυδιών σου.

 5. drupalicon_4811

  Βήμα 2ο

  Βήμα 2ο

  Για να σταθούν τα φρύδια σου στη θέση τους (κυρίως αν είναι άγρια) χρειάζεσαι και λίγη μάσκαρα. Εκτός όμως από αυτό, η μάσκαρα θα σου δώσει ένταση και χρώμα κάνοντας το αποτέλεσμα απόλυτα φυσικό.

 6. drupalicon_4812

  Brow Drama

  Brow Drama

  Φυσικά η Brow Drama της Maybelline New York είναι η ιδανική.

 7. drupalicon_4813

  H εφαρμογή

  H εφαρμογή

  Ξεκίνα κάνοντας απαλές κινήσεις από την εσωτερική μεριά του φρυδιού και προς τα έξω. Μην πιέσει τη μάσκαρα στα φρύδια σου. Η Brow Drama είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να αφήνει ακριβώς την ποσότητα που χρειάζεσαι.

 8. drupalicon_4814

  Extra Tip

  Extra Tip

  Αν χρειάζεσαι ακόμα περισσότερη ένταση, πέρνα το βουρτσάκι από τα φρύδια σου από την αντίθετη φορά. Δηλαδή ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία και με φορά προς τα μέσα. Έτσι θα καλύψεις ακόμα περισσότερο τις τρίχες και θα έχεις πιο έντονο αποτέλεσμα. Μόνο μην ξεχάσεις να ξαναχτενίσεις τα φρύδια σου είτε με τη Brow Drama είτε με το χτενάκι του Master Shape.

 9. drupalicon_4815

  Έτοιμη

  Έτοιμη

  Είναι απίστευτο το πόσο μπορούν να ανανεώσουν το πρόσωπο μόλις 2 προϊόντα και 2 καλοσχηματισμένα, όμορφα φρύδια!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.