Γιατί το κονσίλερ μου "λιώνει" κατά τη διάρκεια της μέρας;

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις!

Αν είχα ένα ευρώ για κάθε φορά που ακούω αυτή την ερώτηση θα ήμουν εκατομμυριούχος! Όχι, αλήθεια θα ήμουν! 

Το μακιγιάζ που «λιώνει» κατά τη διάρκεια της ημέρας ή και της νύχτας είναι ένα πρόβλημα που έχουμε αντιμετωπίσει όλες και θέλουμε να σταματήσει αυτό το αστείο. Δεν υπάρχει όμως μόνο μία λύση…

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτείς είναι αν χρησιμοποιείς προϊόντα που ταιριάζουν στο δέρμα σου. Αν έχεις πολύ λιπαρή επιδερμίδα, το κονσίλερ (και το μεικάπ σου) ίσως να «μεταναστεύουν» γιατί το προϊόν που χρησιμοποιείς είναι λιπαρό για εσένα. 

 

 

Αντίστοιχα, αν έχεις ξηρό δέρμα, ίσως απορροφάται όλο το προϊόν από την επιδερμίδα σου και δεν μένει τίποτα για να καλύψει τις ατέλειες!

Μπορεί όμως να είσαι καλή μαθήτρια και να τα κάνεις όλα σωστά… Τότε τι φταίει; Τότε φταίνε οι συνθήκες! Το ότι πιάνεις συνέχεια το πρόσωπό σου, το ότι η ατμόσφαιρα στο γραφείο σου είναι πολύ ξηρή ή πολύ υγρή…

 

 

Για όλα όμως υπάρχει λύση και η ΜΝΥ αποφάσισε να την δώσει μονομιάς! Καλωσόρισε στην ζωή σου το Dream Satin Mist και πες αντίο στο κονσίλερ που «λιώνει» στη μάσκαρα που «μεταναστεύει» και σε κάθε τι που δεν λέει να καθίσει στην θέση του!

Τι είναι το Dream Satin Mist; Είναι ένα σπρέι σταθεροποίησης του μακιγιάζ που περιέχει ορό περιποίησης και έτσι σε κρατά ενυδατωμένη ενώ παράλληλα φροντίζει να μένει σταθερό το μεικάπ σου.

 

3

Απλά ψεκάζεις λίγη ποσότητα αφού ολοκληρώσεις το βάψιμο και αυτό είναι όλο! Τέλειο;!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.