Η ιδανική απόχρωση μεικ απ για την σταρένια επιδερμίδα

Έχουμε τους κωδικούς που θα σου ταιριάξουν γάντι!

Αν είσαι μελαχρινό, μεσογειακό κορίτσι (ή και ξανθό, δεν έχει σημασία) τότε η επιδερμίδα σου δεν είναι αλαβάστρινη. Τα ολόλευκα δέρματα δεν θα μπορούσαν να επιβιώσουν κάτω από τον καυτό Ελληνικό ήλιο και έτσι οι περισσότερες από εμάς έχουν σταρένια, ζεστή επιδερμίδα. Στην ΜΝΥ λατρεύουμε τις σταρένιες επιδερμίδες! Για αυτόν λοιπόν το λόγο έχουμε δημιουργήσει κωδικούς (2 συγκεκριμένα) που ταιριάζουν γάντι στο μεσογειακό ταμπεραμέντο και χρώμα τους. Η πρώτη είναι το Super Stay 24h Foundation στην απόχρωση Νο 36.

 

Είναι ιδανικό για τα κορίτσια που έχουν ελάχιστα πιο σκούρο, θερμό δέρμα και που μαυρίζουν πολύ το καλοκαίρι. Η υφή του Super Stay 24h Foundation μάλιστα όπως ξέρεις, είναι απόλυτα αδιάβροχη και άρα τέλεια ακόμα και για την παραλία.

 

Η δεύτερη ΤΕΛΕΙΑ απόχρωση μεικάπ για σταρένια δέρματα, δεν είναι άλλη από το Νο 220 του Fit Me Matte and Poreless Foundation. Έχει θερμούς τόνους και είναι τέλεια για κορίτσια που μαυρίζουν πολύ αλλά παραμένουν exotic kαι τον χειμώνα.

 

Η υφή του είναι κρεμώδης αλλά χαρίζει το απόλυτα ματ αποτέλεσμα που όλες θέλουμε τώρα το καλοκαίρι και ιδιαίτερα όσες έχουν λιπαρό δέρμα. Λοιπόν; Ποιο θα κάνεις δικό σου φέτος;

 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.