Η πιο hot τάση στο φθινοπωρινό μακιγιάζ!

Η Μάγδα απαντά και τοποθετείται σχετικά!

Καλό φθινόπωρο να πω; Σιγά να μην πω! Δεν είμαι από αυτές. Θα πω καλή σεζόν και θα την καλωσορίσω με την πιο εύστοχη ερώτηση του Σεπτέμβρη. Τι θα είναι άραγε τάση το φθινόπωρο και τον χειμώνα που έρχονται; Το χρώμα φίλη μου, το έντονο, pop χρώμα!

 

Φθινοπωρινο μακιγιάζ

Οι φθινοπωρινές πασαρέλες (που έχουμε δει πολύυυυ καιρό) γέμισαν έντονα χρώματα τόσο στα χείλη όσο και στα μάτια και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη. Μιλάμε για τόσο χρώμα, που σχεδόν μπερδεύτηκα όταν πρωτοείδα τα looks και νόμιζα πως κοιτάζω ανοιξιάτικες τάσεις.

 

Φθινοπωρινό μακιγιάζ εφαρμογή

Το χρώμα λοιπόν επιβάλλεται στο φθινοπωρινό μακιγιάζ και έρχεται πάνω στην ώρα για να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς την ολοκαίνουργια Lemonade Craze παλέτα που θα έρθει μέσα στον μήνα. Κίτρινο, μωβ, μπλε… στα μάτια όλα επιτρέπονται και μπορείς να υιοθετήσεις την τάση ακόμα και αν είσαι πιο… συντηρητική!

 

Φθινοπωρινό Μακιγιάζ

Θα έλεγες όχι σε ένα πράσινο smoky ή σε μόνο μία χρωματιστή γραμμή πάνω στα βλέφαρά σου; Δε νομίζω! Αυτό λοιπόν που θέλω να θυμάσαι για αυτή τη σεζόν είναι το χρώμα! Κράτα το και θα ακολουθήσουν tutorials με όλες τις λεπτομέρειες και τα προϊόντα που χρειάζεσαι για να είσαι on trend! 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.