Ιδανικό μακιγιάζ για μελαχρινές με καστανά μάτια

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις!

Είμαστε ένας λαός μεσογειακός και αυτό σημαίνει πως έχουμε την τύχη να έχουμε όμορφα μαύρα μαλλιά και μυστηριώδη καστανά μάτια. Ναι, ίσως τα γαλανά και τα πράσινα μάτια και τα ξανθά μαλλιά να είναι εντυπωσιακά αλλά έχουν την ατυχία να… μην τους ταιριάζουν όλα τα μακιγιάζ!

 

 

Οι μελαχρινές με τα καστανά μάτια έχουν την τύχη να μπορούν να φορέσουν όλα τα χρώματα, όλες τις αποχρώσεις και να παίξουν με το μακιγιάζ τους όσο κανείς άλλος.

 

Μακιγιάζ για μελαχρινές

Δεν υπάρχει λοιπόν ένα και μοναδικό, ιδανικό μακιγιάζ για μελαχρινές με καστανά μάτια. Αν και εσύ λοιπόν έχεις μία σκούρα, μεσογειακή παλέτα μπορείς να φορέσεις άφοβα ό, τι θέλεις. Αν ωστόσο πρέπει να διαλέξω ένα μακιγιάζ που μου αρέσει περισσότερο για τις μελαχρινές με καστανά μάτια τότε θα διάλεγα το μπρονζέ. 

 

Μακιγιάζ για μελαχρινές

Ένα ελαφρύ μπρονζέ smoky με άφθονη μάσκαρα και nude ή κόκκινα χείλη (ανάλογα την περίσταση) είναι ιδανικό και ιδιαίτερα τώρα που καλοκαιριάζει και το δέρμα γίνεται πιο χρυσαφένιο. 

 

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως πρέπει να φοβηθείς το χρώμα, το ρουζ, τα μολύβια και τα φωτεινά χείλη. Οι μελαχρινές με καστανά μάτια είμαστε πολύ πιο τυχερές από ό,τι νομίζουμε κορίτσια…

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.