Κάνε μόνη σου τη νέα τάση στο μακιγιάζ, το Unicorn Makeup!

… η Μάγδα είναι εδώ για να σου πει πως θα το κάνεις βήμα-βήμα!

Δεν ξέρουμε αν το έχεις παρατηρήσει αλλά, τον τελευταίο καιρό, ο κόσμος όλος μοιάζει να έχει πάθει μια εμμονή με τους μονόκερους! Βλέπουμε unicorns παντού και έχουμε ξετρελαθεί και εμείς μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο. Τα unicorn μακιγιάζ όπως καταλαβαίνεις «ριχνουν» το instagram αλλά πρέπει να το παραδεχτούμε, τα περισσότερα είναι σχεδόν ακατόρθωτα! Όχι όμως για την Μάγδα μας! Της ζητήσαμε να μας φτιάξει ένα φορέσιμο και εύκολο unicorn makeup look και το έκανε σχεδόν στο λεπτό! Διἀβασε παρακάτω πως θα μεταμορφωθείς σε trendy μονόκερο σε 5 μόλις λεπτά και make it happen!

 1. step-1_1

  Βήμα 1

  Βήμα 1

  Οι μονόκεροι είναι περιτριγυρισμένοι από χρώμα και αυτό ακριβώς χρειάζεσαι και εσύ! Το χρώμα σου θα επικεντρωθεί στα χείλη και θα διαλέξεις για αρχή το Color Sensational Loaded Bolds No 891. Είναι το τέλειο μωβ…

 2. step-2_2

  Βήμα 2

  Βήμα 2

  Πέρνα το χρώμα απευθείας με το στικ από το κέντρο των χειλιών σου, πάνω και κάτω, προσέχοντας να αφήσεις άβαφες τις γωνίες του στόματός σου.

 3. step-3_1

  Βήμα 3

  Βήμα 3

  Είπαμε πως οι μονόκεροι είναι βουτηγμένοι στο χρώμα και το εννοούμε! Για τα χείλη σου λοιπόν θα διαλέξεις ένα ακόμα χρώμα, το Vivid Hot Lacquer No 76. Είναι ένα υπέροχο παστέλ ροζ!

 4. step-4_1

  Βήμα 4

  Βήμα 4

  Πέρασέ το από τις γωνίες των χειλιών σου και ανάμειξε το χρώμα με το μπλε που πέρασες στο δεύτερο βήμα. Στόχος σου είναι να δημιουργήσεις ένα σχεδόν ομπρέ αποτέλεσμα!

 5. step-5_1

  Something extra

  Something extra

  Για το απόλυτο unicorn αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε το λευκό Expression Kajal σου για να ζωγραφίσεις λευκές τελείες στους κροτάφους σου! Ναι, είναι εντυπωσιακό και ίσως να μην ταιριάζει στο πρωινό μακιγιάζ σου για το γραφείο αλλά για μια βραδινή έξοδο… είναι τέλειο!

 6. step-6_1

  Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Μεταμορφώθηκες σε μαγικό μονόκερο!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.