Μακιγιάζ για μεγάλη μύτη: Πώς να φαίνεται μικρότερη;

Ναι, καλά διάβασες, μικρότερη με δύο προϊόντα… και τα πολύτιμα tips της Μάγδας φυσικά!

Οι μύτες μας αρέσουν πολύ στη Maybelline New York όποιο σχήμα και αν έχουν. Είναι το χαρακτηριστικό που δίνει τύπο στο πρόσωπο και βρίσκουμε πως όλες είναι τέλειες! Αρκετές από εσάς ωστόσο δεν συμμερίζονται την άποψή μας και ψάχνουν τρόπους να… μικρύνουν τη μύτη τους. Αν είσαι μια από αυτές, η Μάγδα Αναστασοπούλου, επίσημη makeup artist της Maybelline New York έχει τα τέ-λει-α tips για να κάνεις τη μύτη σου να δείχνει μικρότερη με 2 προϊόντα και σε λίγα μόλις λεπτά!

 

 

 1. Τα μαγικά προϊόντα

  Τα μαγικά προϊόντα

  Το λατρεμένο DreamLumi Touch Concealer και το νέο μπρόνζερ Dream Sun της Maybelline New York θα κάνουν θαύματα παρακάτω. Κλίκ για να τα μάθεις όλα!

 2. Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Η μύτη σου δείχνει μικρότερη και σμιλεμένη με μόλις 2 προϊόντα!

 3. Η προετοιμασία

  Η προετοιμασία

  Ξεκίνα περνώντας μια βάση από όλο το πρόσωπό σου ή αν δεν χρησιμοποιείς μέικαπ ή πούδρα, φρόντισε να έχεις ενυδατώσει καλά την επιδερμίδα σου.

 4. Βήμα 1ο

  Βήμα 1ο

  Πέρνα το DreamLumi Touch Concealer κατά μήκος της μύτης σου ξεκινώντας από τη βάση της ανάμεσα από τα μάτια σου και καταλήγοντας στην άκρη της.

 5. Βήμα 2ο

  Βήμα 2ο

  Σβήσε με το πινελάκι του Dream Lumi Touch ή με τα δάχτυλά σου το χρώμα ώστε να γίνει ένα με το δέρμα σου. Στόχος είναι να φωτίσει και να γίνει πιο ανοιχτόχρωμο το σημείο από όπου έχεις περάσει το προϊόν.

 6. Το μπρόνζερ

  Το μπρόνζερ

  Όπως το Dream Lumi Touch έδωσε το φως, έτσι το Dream Sun θα δημιουργήσει τις σκιές και θα σμιλέψει τη μύτη σου.

 7. Βήμα 3ο

  Βήμα 3ο

  Πέρνα λίγο από το Dream Sun με ένα πινέλο από τα πλαϊνά της μύτης σου, δεξιά και αριστερά.

 8. Προσοχή

  Προσοχή

  Μην το παρακάνεις με το μπρόνζερ. Ελάχιστη ποσότητα αρκεί για να κάνει τη διαφορά και να σμιλέψει τα σημεία που θες και φυσικά μην ξεχάσεις να σβήσεις το χρώμα ώστε να γίνει ένα με την επιδερμίδα σου όπως έκανες με το Dream Lumi Touch.

 9. Τελευταία πινελιά

  Τελευταία πινελιά

  Για να κάνεις τη μύτη σου να μοιάζει… γαλλική (ναι η Μάγδα έχει ένα tip και για αυτό) πέρνα ελάχιστο μπρόνζερ από την άκρη της. Αυτό το λίγο μπρόνζερ θα την κάνει να δείχνει πιο ανασηκωμένη.

 10. Extra Tip

  Extra Tip

  Πέρνα το Dream Sun από όλο το μάτι σου για ένα τέλειο, καθημερινό μακιγιάζ σε τέλεια αρμονία με το πρόσωπό σου.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.