Μακιγιάζ για να κρύψεις το hangover της Πρωτοχρονιάς

Δεν θέλει κόπο! Μόνο πολύ νερό και τα σωστά βήματα

Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ήταν ΕΠΙΚΟ! Χόρεψες ως το πρωί και ήπιες λίγη σαμπάνια παραπάνω… Καλά έκανες! Υποδέχτηκες την χρονιά όπως πρέπει και κάναμε και εμείς το ίδιο. Τι γίνεται όμως το επόμενο πρωί; Θα περάσεις την πρώτη μέρα του χρόνου με hangover face; Όχι βέβαια! Θα πιείς πολύ νερό και θα ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα…

 

1

Βάλε primer
Οι βάσεις του μακιγιάζ είναι εδώ για να σε κάνουν να δείχνεις τέλεια καθημερινά αλλά και σε έκτακτες ανάγκες όπως ένα Hangover! Το Master Prime Illumionator έχει σαν στόχο να κάνει το δέρμα σου να δείχνει λαμπερό και υγιές και αυτό ακριβώς χρειάζεσαι σήμερα. Πέρασέ το από όλο σου το πρόσωπο!

 

2

Καμουφλάρισε τα σημάδια
Όχι τα σημάδια του προσώπου σου αλλά τα σημάδια του hangover. Χρησιμοποίησε την Master Camo Palette σου για να καμουφλάρεις τους μαύρους κύκλους και να φωτίσεις όλη την περιοχή γύρω από τα μάτια.

 

3

Βάλε μάσκαρα
Είναι μαγικό το πόσο πιο ξεκούραστα και «ξύπνια» φαίνονται τα μάτια με λίγες στρώσεις μάσκαρα και η The Colossal Big Shot είναι ιδανική για να σε βοηθήσει… Όπως και όλες οι μάσκαρα της ΜΝΥ.

 

4

Βάλε λευκό μολύβι
Το λευκό Expression Kajal δεν είναι μόνο για να κάνεις graphic μακιγιάζ! Αν το περάσεις στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου θα κάνει τα μάτια σου να δείχνουν λιγότερο κόκκινα και σίγουρα πολύ πιο ξεκούραστα! 

 

Πιες νερό!
Το νερό θα ενυδατώσει το σώμα σου αλλά και το δέρμα σου. Πιες όσο περισσότερο μπορείς και θα νιώσεις καλύτερα ως το απόγευμα! Καλή χρονιά Girl!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.