Μακιγιάζ Halloween: Aπλό, sexy, glam και κολακευτικό!

Είναι απλό, sexy, glam και κολακευτικό!

Μπορεί το Halloween να μην υπάρχει στο δικό μας εορτολόγιο όμως… μας αρέσει να το γιορτάζουμε όσο μας αρέσει να πίνουμε pumpkin spice lattes! Υπάρχουν Halloween parties που γίνονται στην πόλη λοιπόν αυτό το μήνα και δεν θέλουμε να είσαι απροετοίμαστη! Βρήκαμε λοιπόν το πιο glam μακιγιάζ για να είσαι scary sexy και να κλέψεις την παράσταση όπου και αν πας! Πριν δεις όμως το μακιγιάζ βήμα βήμα θέλουμε να σου πούμε πως ναι, περιλαμβάνει glitter kαι όχι, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το glitter που βρίσκεις στα βιβλιοπωλεία. Υπάρχει ασφαλές glitter σε καταστήματα που εμπορεύονται μακιγιάζ θεάτρου! Πάμε τώρα να δούμε πως θα το κάνεις…

 1. 1_118

  Βήμα 1

  Βήμα 1

  Δεν κάνεις τίποτα bold στα μάτια σου πριν να… ξεboldάρεις τους μαύρους κύκλους σου. Θα το κάνεις φυσικά με το Instant Age Rewind σου ή αλλιώς το IAR όπως μας αρέσει να το λέμε χαϊδευτικά.

 2. 2_102

  Βήμα 2

  Βήμα 2

  Έπειτα, με τη βοήθεια του Curvitude Eyeliner σου, θa τονίσεις το βλέφαρό σου περνώντας μία super black γραμμή κατά μήκος των άνω βλεφαρίδων. Όχι δεν χρειάζεται να είναι ολόισια… μην ανησυχείς. Μόνο τράβα τη μακριά από την εξωτερική γωνία του ματιού για να την έχεις σαν οδηγό!

 3. 3_92

  Βήμα 3

  Βήμα 3

  Τώρα, με το κατάμαυρο Color Show μολύβι σου, ζωγράφισε ένα απαλό οβάλ σχήμα που να καλύπτει όλο σου το κινητό βλέφαρο και ένωσέ το με τη γραμμή που τράβηξες νωρίτερα. Δεν χρειάζεται να είναι τέλειο. Τώρα γέμισέ το χρώμα! Ναι, γέμισε όλο το οβάλ σχήμα με μαύρο, έντονο χρώμα. Σε αυτό το σημείο προσθέτεις το glitter αν θες!

 4. 4_66

  Βήμα 4

  Βήμα 4

  Εννοείται θα βάλεις μάσκαρα, πολλή μάσκαρα και συγκεκριμένα τη Big Shot mascara. Σε πάρτι πας…

 5. 5_52

  Extra Tip

  Extra Tip


  Διόρθωσε τυχόν λάθη και… αδέσποτες πινελιές με το Master Fix σου. Τι θα κάναμε χωρίς αυτό δεν ξέρουμε!

 6. 6_28

  Βήμα 5

  Βήμα 5

  Απομάκρυνε ό, τι glitter μπορεί να έχει πέσει στα μάγουλά σου με λίγη Master Fix πούδρα και παράλληλα σταθεροποίησε τη βάση σου! Με μία πινελιά, δύο δουλειές!

 7. 7_16

  Βήμα 6

  Βήμα 6

  Ολοκλήρωσε το look με λίγο Baby Lips για λάμψη και ενυδάτωση στα χείλη και είσαι έτοιμη!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.