Να επιλέξω έντονα μάτια ή χείλη αν φοράω γυαλιά;

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις!

Αν είχα ένα ευρώ για κάθε φορά που μου κάνουν αυτή την ερώτηση τότε πραγματικά θα ήμουν πλούσια! Τα γυαλιά βλέπεις, ήταν κάποτε ένα αξεσουάρ που προσπαθούσαμε να ξεφορτωθούμε με φακούς επαφής. Έπειτα έγιναν μόδα και πολλές τα φοράμε (ναι και εγώ φοράω γυαλιά) αλλά αλλάζουν την αρχιτεκτονική του προσώπου μας και έτσι το μακιγιάζ θέλει λίγη προσαρμογή.

 

4

Τι πρέπει λοιπόν να έχεις υπόψιν σου. Πρώτα από όλα το μέγεθος των χαρακτηριστικών σου. Αν έχεις πολύ μεγάλα μάτια τότε με τα γυαλιά θα φαίνονται ακόμα μεγαλύτερα. Δεύτερον, το υλικό των γυαλιών σου.

 

1

Αν τα γυαλιά σου είναι πολύ διακριτικά τότε μπορείς να παίξεις ευκολότερα με το χρώμα. Αν είναι πολύ… extra τότε κάπως περιορίζεσαι και προσωπικά θα σου πρότεινα να αγοράσεις και ένα δεύτερο πιο απλό ζευγάρι.

 

3

Αυτό που λειτουργεί πολύ καλά σε εμένα και πιστεύω σε όλες είναι τα τονισμένα χείλη ωστόσο. Τα έντονα χείλη κλέβουν έτσι κι αλλιώς την παράσταση και αν συνδυαστούν με τα γυαλιά δημιουργούν ένα τέλειο αποτέλεσμα. Όπλα σου λοιπόν  γίνονται αυτόματα όλα τα κραγιόν της ΜΝΥ από τα SuperStay Matte Ink ως και τα κρεμώδη Color sensational.

 

2

Περίμενε όμως! Ξέρω πως πολλές δεν θέλετε κραγιόν στην καθημερινότητά σας και γι᾽αυτό έχω να προτείνω το εξής: Λίγο eyeliner και άφθονη μάσκαρα. Τα γυαλιά όπως είπαμε, κάνουν έτσι κι αλλιώς τα μάτια πιο μεγάλα, είναι σαν να τα βάζεις σε μεγεθυντικό φακό! Ελάχιστο λοιπόν μακιγιάζ μπορεί να κάνει πολλά.

 

5

Το σημαντικότερο από όλα ωστόσο, είναι να διασκεδάζεις και να νιώθεις καλά με το μακιγιάζ σου γιι᾽αυτό, αν ξυπνήσεις και θέλεις να κάνεις ένα σκμαραγδί smoky και να το συνδυάσεις με ένα κόκκινο κραγιόν πριν φορέσεις τα γυαλιά σου… Make it happen! Όλα επιτρέπονται!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.